Zonguldak'ta dehşete düşüren olay! Taksi şoförüne satırlı saldırı

Dehşete düşüren olay Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşandı. Otomobilini taksi durağının alanına park etmek isteyen şahıs, taksiciler tarafından uyarılınca dehşet saçtı. Sürücü, tartıştığı taksi şoförlerinden birine satırla saldırdı. Taksi şoförü bacağından yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde taksicilerle tartışan kişinin satırla saldırma anı güvenlik kamerasına yansıdı. İddiaya göre, Bozhane mevkisindeki taksi durağının bulunduğu alana aracını park etmek isteyen T.O. ile duraktaki şoförler arasında tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine T.O. aracından getirdiği satırla şoförlere saldırdı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan C.Ç, sağlık ekiplerince kentteki bir özel hastaneye kaldırıldı. Polis, olay yerinden uzaklaşarak otomobilini Bozhane Limanı içerisine park eden şüpheliyi arıyor.

Bu arada, saldırı anı, taksi durağındaki güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, durağa giren zanlının, taksicilerle itişmesi ve elindeki satırla saldırması yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN