Şehit asker Doğan Acar'ın son mesajı yürek burktu

Şehit asker Doğan Acar'ın 
son mesajı yürek burktu

Şırnak'ın Beytüşşebab ilçesinde PKK'nın askeri helikoptere düzenlediği saldırıda şehit olan Komando Doğan Acar'ın son paylaşımı yürek burktu.

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde, sikorsky tipi helikoptere PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen, terhis olan askerlerden er Doğan Acar'ın, Denizli'nin Akkale Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haber tez ulaştı. Sırtında kendi adı yazan ve askerliğin bittiğini gösteren tişört yaptırıp giyerek fotoğraf çektiren Acar, memleketine varamadı.

15-08/10/terhis-olan-evlatlarini-beklerken-sehit-oldugu-haberi-geldi_4038_dhaphoto7

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ndeki 8'inci Jandarma Komando Alayı'nda yaptığı vatani görevini tamamlayan ve tezkeresini alan Denizlili er Doğan Acar, terhis olan ve izne giden askerleri taşıyan sikorsky tipi helikoptere PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silah ve roketatarlarla yapılan saldırıda şehit düştü. Terhis olan evlatlarının gelmesini beklerken, Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Ahmet Altın ile Denizli Merkez Komutanı Kurmay Albay Hasan Hüseyin Ataner'den, şehit olduğu haberini alan ev kadını anne Fatma Acar gözyaşlarına boğuldu.

15-08/10/terhis-olan-evlatlarini-beklerken-sehit-oldugu-haberi-geldi_4038_dhaphoto5-1439206092
Acı haberi alan anne Fatma Acar, sinir krizi geçirdi. Anne Acar'a ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Bu sırada eve gelen market işletmecisi baba Mehmet Acar, "Allah belalarını versin" dedi. Ağabey Şahin Acar ise baygınlık geçirdi, yere düşmesini kendisini tutan arkadaşları önledi. Sağlık ekipleri ağabey Acar'a da müdahale etti.

15-08/10/4bc38a7c98a3bc952866b28159205e6f-1439206336
Askere gitmeden önce hatlı minibüste çalıştığı belirtilen şehit Acar'ın Denizli'ye 10 kilometre mesafedeki Akkale Mahallesi'ndeki, Türk bayrağı asılan evi taziye ziyaretine gelenlerin akınına uğradı. Ailesinin iki çocuğundan biri olan, askerliğinin bittiğini göstermek için yaptırıp giydiği ve ön tarafında "94/3 tertip, gösteri bitti", arkasında ise ismi ve Denizli'nin plakası ile "Hani bitmezdi" yazan tişörtle çektirdiği fotoğrafı Facebook'taki sayfasında paylaşan Doğan Acar'ın şehit haberi yürekleri dağladı.

15-08/10/a255016efc39a6028d13ee9800983814-1439206381

Şehit erin Facebook'taki sayfasında bir süre önce de kız arkadaşına hitaben, "Kaldı 7 gün bitanesi sana kavusmama 7 gün kaldı" yazılı bir paylaşımda bulunduğu da dikkat çekti. Şehit Acar'ın bu paylaşımı üzerine arkadaşları da, "Gel çabuk hayırlısıyla bekliyor seni" diye yazdı. Şehit Acar'ın cenezisinin Şırnak'ta yapılacak törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Denizli'ye gönderileceği belirtildi.

"Kaldı 7 gün bir tanesi" yazmıştı

Jandarma komando er Doğan Acar’ın sosyal medyadaki son paylaşımı yürekleri dağladı.

Helikoptere teröristler tarafından düzenlenen doçka ve roketatarlı saldırıda terhis olan şehit olan jandarma komando er Doğan Acar’ın sosyal medyadaki son paylaşımı yürekleri dağladı.

Facebook hesabından sevgilisine hitaben paylaşımda bulunan Acar, 5 Ağustos’ta, “Mutluluktan uçtuğunu hissediyor” durum bildirisinin altına şunları yazdı:

15-08/10/cdtg5_1439200252_2576

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN