Şehit Komiser Yardımcısı İrfan Aydoğan, Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Komiser Yardımcısı İrfan Aydoğan, Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı

Van'da keşif uçağının düşmesi sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı İrfan Aydoğan’ın (29) cenazesi, memleketi Bursa'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede, şehidin annesi Mediha ile ağabeyleri Emre ve Emrah Aydoğan'ın ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Şehit Komiser Yardımcısı İrfan Aydoğan’ın cenazesi, Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesi 1’nci Barutluk Sokak’taki amcası Aydoğan'ın evinin önünde alınan helalliğin ardından Mihraplı Camii'ne getirildi. Buradaki törene İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede, şehidin annesi Mediha ile ağabeyleri Emre ve Emrah Aydoğan'ın ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Öğle namazanın ardından kılınan cenaze namazının ardından şehit Komiser Yardımcısı İrfan Aydoğdu'nun cenazesi, askerlerin omuzlarında cenaze aracına taşındı. Hamitler Şehitliği'ne götürülen şehit Aydoğdu'nun cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN