'Şeker Hoca' Celal Tilgen kimdir?

'Şeker Hoca' Celal Tilgen kimdir?

Şeker Fabrikası Camii'nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Celal Tilgen'in vefatı, sevenlerini yasa boğdu. 'Şeker Hoca' olarak bilinen emekli imamın ölüm nedeni vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte, 'Şeker Hoca hakkında bilgiler'...

Malatya'da 'Şeker Hoca' lakabıyla bilinen Celal Tilgen'in hayatını kaybettiği öğrenildi. 'Şeker Hoca neden öldü?' sorusunun yanıtı internette araştırılırken, Celal Tilgen'in koronavirüs (corona virüsü) hastalığı nedeniyle 69 yaşında vefat ettiği açıklandı.

'ŞEKER HOCA' CELAL TİLGEN'İN HAYATI

1951 yılında dünyaya geldi. Şeker Hoca'nın gerçek adı Celal Tilgen'dir.

Malatya'da Şeker Fabrikası Camii'nde uzun yıllar görev yapmasından dolayı, 'Şeker Hoca' adıyla bölgede ünlendi. Verdiği vaazlarla beğeni toplayan Şeker Hoca, 2009 yılında domuz gribi nedeniyle maskeyle vaaz vermesiyle sosyal medyada gündem olmuştu.

2015 yılında emeki olan ve hayatını memleketi Yeşilyurt'ta sürdüren Celal Tilgen, corona virüsü (koronavirüs) teşhisiyle Turgut Özal Tıp Merkezi'nde ve Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesinde tedavi gördü.

Son olarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şeker Hoca, 28 Eylül 2020 Pazartesi günü hayatını kaybetti.

1951 doğumlu olan 'Şeker Hoca' Celal Tilgen, 2020 yılı itibariyle 69 yaşındaydı.

2818521-414x414.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN