Semih Şentürk: Askere küfür edilmesi zoruma gitti, asker selamı verdim

Semih Şentürk: Askere küfür edilmesi zoruma gitti, asker selamı verdim

Ziraat Türkiye Kupası'nda Amedspor'a attığı golden sonra rakip tribünlerin önüne giderek asker selamı veren Medipol Başakşehir'in milli futbolcusu Semih Şentürk'ün bu hareketi sosyal medyayı salladı. Tecrübeli oyuncu, "İstiklal Marşı ıslıklandı, askere küfür edildi. Bunlar zoruma gitti" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir, 2-0 geriye düştüğü Amedspor önünde beraberliği 90+5'te kurtardı: 2-2.

Semih'in selamı büyük yankı uyandırdı

Başakşehir'in attığı iki golün de sahibi Semih Şentürk, son golün ardından konuk ekibin tribünlerinin önüne giderek asker selamı verdi. Semih'in bu hareketi büyük yankı yarattı ve Twitter'da TT oldu.

YAŞANAN O ANLAR

16-01/29/ekran-resmi-2016-01-29-101637Amedspor ise Twitter hesabından Semih'e askerlik üzerinden göndermede bulundu.

Amedspor Kulübü de Twitter hesabından, "Son dakikada attığı golden sonra Amedspor tribünlerine dönerek asker selamı veren Semih Şentürk henüz askerliğini yapmamıştır" diye tweet attı.

Bu arada maçın ardından iki takım oyuncuları arasında soyunma odasına gidişleri sırasında koridorda kısa süreli gerginlik yaşandı.

16-01/29/20160128_2_14015736_4983110Attığı golden sonra asker selamı veren Semih Şentürk'e bazı takım arkadaşları da eşlik etti. / FOTOĞRAF: AA

Semih Şentürk: Yapılanlar zoruma gitti

Semih Şentürk, büyük tartışma yaratan davranışı ile ilgili olarak yakın çevresine, "Bedelli askerlik yaptım. İstiklal Marşı ıslıklandı, askere küfür edildi. Bunlar zoruma gitti" dedi.

Medipol Başakşehir 2-2 Amedspor

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Ferhan Kestanlıoğlu, Erdem Gökalp, Harun Öztekin

Medipol Başakşehir: Ufuk Ceylan, Musa Muhammed (Dk. 46 Visca), Epureanu, Bekir İrtegün, Ferhat Öztorun, Cenk Ahmet Alkılıç, Rotman, Badji, Enver Cenk Şahin (Dk. 46 Doka), Hüseyin Altuğ Taş (Dk. 65 Mehmet Batdal), Semih Şentürk

Amed Sportif Faaliyetler: Levent Taşkın, Abdullah Çetin (Dk. 48 Başaran Balcı), Sercan Özçelik, Şevket Güngör, Mehmet Abdullah Çoban, Ercan Çapar, Tekin Adar, Deniz Naki, İbrahim Ferdi Coşkun (Dk. 27 Önder Karaboğa), Yusuf Yağmur, Şehmus Özer (Dk. 90+2 Özgür Akıncı)

Goller: Dk. 3 ve 58 Ercan Çapar (Amed Sportif Faaliyetler), Dk. 67 ve 90+5 Semih Şentürk (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 41 Enver Cenk Şahin, Dk. 66 Rotman, Dk. 85 Badji (Medipol Başakşehir), Dk. 81 Levent Taşkın, Deniz Naki (Maç bittikten sonra) (Amed Sportif Faaliyetler)

Bu sonuçla puanını 14'e çıkaran Medipol Başakşehir, lider olarak gruptan çıkarken, Amed Sportif Faaliyetler de 12 puanla ikinci sırada üst tura yükseldi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN