Sertaç Boztepe ölüm yıl dönümünde unutulmadı

Sertaç Boztepe ölüm yıl dönümünde unutulmadı

Geçtiğimiz yıl uzun süre tedavisini gördüğü kansere yenilerek hayatını kaybeden Sertaç Boztepe, ölümünün birinci yılında anıldı.

Geçen yıl hayatını kaybeden oyuncu Sertaç Boztepe'nin eşi Duygu Boztepe Instagram'da duygusal bir mesaj yayınladı.

Boztepe sayfasına " İsteğin hayatta ihtiyacı olan herkese umut ve ışık olmaktı. Başta Duru ve benim hayatıma ayrıca seninle tanışma şansına sahip herkese inan umut ve ışık oldun. Ve yol göstermeye devam ediyorsun. Yarın(bugün) bildiğimiz bedeninle geçirdiğin son gününü 1 yıl geride bırakmış oluyoruz. Ama sen, ben biliyoruz ki hep bizimlesin... Işık herzaman yolunu bulur." notunu düştü.

Ayşe Tolga ise yakın dostuna olan özlemini şu sözlerle dile getirdi:

"Canımın içi, biliyorum zaman sadece bu dünyadaki biz ölümlülerin kafayı taktığı bir mevzu. Öğrendik tabi acının değil derslerin olduğunu, bazı kayıplarla insanın büyüdüğünü, hayatın hep kutlanması gereken en kutsal şey olduğunu, ne olursa olsun kalp kırmamak gerektiğini... kırdığını onarabilen olduğunda insan olduğunu, anlamak ve bir olmak için susmak gerektiğini öğrendik Can'ımın ta içi... Ama çok özledik. Gidişinin 1. Senesinde saygı, sevgi ve özlemle..."

16-03/23/56f249be67b0a956f8cd8137

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN