Sevgililer günü hediyesi önerileri

Sevgililer günü hediyesi önerileri

Sevgililer günü her yıl 14 Şubat'ta sevgililer tarafından kutlanılır. Herkes 14 Şubat'ta sevgilisine hediye almak ve sevdiğinin gönlünü bir kere daha kazanmak ister. Sevdiğinize çoğu zaman duygularınızı anlatan kısa bir mesajda yeter. "Sevgililer gününde ne hediye alınır?" en çok aranan konulardan birisi oldu. hediye alma işini son güne bırakmak istemeyenler şimdiden hediye seçeneklerini inceliyor. Seven kalpler sevgililer gününde ne hediye alınır ya da sevgililer günü hediyesi olarak ne alabiliriz bunu araştırıyor. Sevgililer birbirlerine anlamlı olan hediyeleri almalıdır. İşte en anlamlı Sevgililer günü hediyesi önerileri...

14 Şubat sevgililer günü öncesi "Sevgililer günü hediyeleri" google trendlerde en çok aranan konular arasına girmeyi başardı. 14 Şubat günü yakşırken herkes sevgilisine ne hediye alacağını araştırıyor. Bu sene farklı hediyeler popüler. 14 Şubat Sevgililer günü hediyesi olarak alabileceğiniz bir çok şey bulunuyor. Hediye seçerken sevgilinizin neyi sevdiğini bilmeniz gerekir. Bunu bildikten sonra çok iyi şekilde Sevgililer günü hediyesi bulabilirsiniz. İşte burçlara göre hediye seçenekleri ve altarnatif sevgililer günü armağanları...

ERKEĞE SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ - ERKEK AKSESUARLARI

Genellikle romantizm, daha çok bayanların erkeklerden bekledikleri bir şey! Yani bir yerde kadınlar zaten doğuştan romantik oldukları için, romantik olmaları beklenen cins erkekler! Ancak şurası da bir gerçek ki, kadınlar her ne kadar erkekleri istedikleri şekilde biçimlendirmeye uğraşsalar da, erkeğin doğası buna engeldir.

Lafı uzatmadan, erkek arkadaşınıza sevgililer gününde romantik hediyeler dışında, klasik bir hediye almayı düşünüyorsanız, özel deri hediye kutusu içerisindeki bu hediye sepeti çok hoşunuza gidecektir! Kişiye özel gömlek, kişiye özel deri cüzdan ve bir tane deri kemer bu hediye sepetinin baş aktörleri!

19-02/06/sevgililer-gunu-hediyeleri.jpg

ERKEK ARKADAŞINIZA SÜRPRİZ SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ

Tüm etkileyici görüntüsü ve şirinliğiyle plakasında isimlerinizin yazılı olacağı Kişiye Özel Vosvos Oyuncak Arabalar, erkek arkadaşınıza verdiğiniz değeri en güzel şekilde gösterebilecek armağanlardan biri.

Kadınların için pembe ve erkekler için lacivert renkteki 2'li hediyelik Vosvos'lar siparişiniz halinde ikili olarak ve isimlerinize özel olarak hazırlanıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü için erkeğe ne hediye alınır diye düşünenler için 2'li Vosvos Oyuncaklar harika bir hediye seçeneği!

SEYAHAT TUTKUNU SEVGİLİNİZ VARSA

Dünya şeklinde saatler, masa lambaları seyahat tutkunları için çok sevilen aksesuar ve dekorlardandır. Ancak gezmeyi seven birine alınabilecek en güzel hediye kesinlikle uçak biletidir. Yurt içi veya yurt dışı, görmeyi çok arzuladığı bir şehre alacağınız çift kişilik bilet, sevgilinizi kalbinden vuracak; yüzünde güller açtıracaktır.

19-02/06/2019-sevgililer-gunu-hediye.jpg

BURÇLARA GÖRE SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

KOÇ BURCU

Bu çok yönlü ve maceracı burç için spor malzemeleri hediye etmek iyi fikir olabilir. Kış sporlarıyla ilgileniyorsa kayak takımı ya da giysileri, evde spor yapmaya meraklıysa koşu bandı hediye edebilirsiniz.  Tuttuğu spor takımının maçına alacağınız bilet de onu mutlu eder.  Teknolojiden hoşlandığı için hayatını kolaylaştıracak elektronik bir cihaz da hediye edebilirsiniz.  Koç burcu insan vücudunda baş bölgesini temsil eder bu yüzden saçlarla ilgili bakım ürünleri, şık bir gözlük ya da küpe onu mutlu edecektir.

BOĞA BURCU

Yemek yemekten büyük bir haz alan Boğa burcu insanına evde güzel bir yemek hazırlamak ya da güzel bir restoranda akşam yemeğine çıkarmak  cazip gelecektir. Evini çok sevdiği için dekorasyonu güzelleştirecek eşyalar, saksı  çiçekleri yada antika değeri olan parçalar hediye edebilirsiniz.  Rahatına düşkün olduğu için şık terlikler, ev kıyafetleri ya da hırka gibi giyim eşyalarını da düşünebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Öğrenmekten keyif alan ikizler burcu için kitap, özel tasarım kalemler, şık ajandalar ve ilgilendiği konuda bir kurs hediye edebilirsiniz. Teknolojiyle de araları iyi olan ikizler burcunun haberleşmesini ve bilgi almasını kolaylaştıracak cihazlar da onu mutlu edecektir. Vücutta elleri temsil eden ikizler burçlarına tarzlarına uygun olmak şartıyla yüzük, bileklik ve eldiven de verebilirsiniz. Moda olan yerine Retro parçalar almanız onu sevindirir.

YENGEÇ  BURCU

Yengeç  burçları için su hayat demektir.  Bu yüzden, Sevgililer Günü’nde onları su kenarında bir yere tatile götürebilirsiniz.  Romantik Yengeçlerin  eskiye olan özlemleri ve bağlılıkları fazla olduğundan vintage kıyafet satan mağazalardan şu an moda olan giyim parçaları ya da aksesuarlar alabilirsiniz. Romantik film DVD’leri, deniz çağrışımı yapacak dekoratif ev eşyaları ve hafif çiçekli parfümler ideal hediye alternatifleri olabilir.

20-01/01/14-subat-6-1577888551.jpg

ASLAN BURCU

Öncelikle Aslan burcu sevgilinize alacağınız hediye ne olursa olsun “kaliteli” olmasına dikkat etmeniz gerekir. Aslanlar hediyenin veriliş şekline de önem verirler. Güneş’in temsilcisi bu burca özellikle sarı renkli eşyalar hediye edebilirsiniz. Markalı kıyafetler, orijinal kokan bir parfüm, kaliteli bir saat, bütçeniz yetiyorsa yurtdışındaki bir şehirde akşam yemeği ya da antika eşyalar listenizde olabilir.

BAŞAK BURCU

Başak burçları sağlıklarına ve kişisel bakımlarına çok önem verdiklerinden alacağınız hediyeyi bu alanlarda düşünebilirsiniz. Spor merkezine üyelik, spa veya masaj, cilt bakım ürünleri ilk etapta düşünebileceğiniz alternatifler arasında…  Toprak tonlarında kıyafet ve aksesuarlar, hobilerini içeren kurslar, eğitici kitaplar vb.  hediyeler başakları  memnun eder.  Onu  Sevgililer Günü’nde büyülemek istiyorsanız, hep almak istediği ama alamadığı bir şeyi hediye edin.

TERAZİ BURCU

Terazi burçları dış görüntülerine çok dikkat ederler bu sebeple modayı  yakından takip ederler. Son moda kıyafet ve aksesuarlar hediye alternatifi olarak düşünülebilir. Görselliği sevdiklerinden dans gösterisi, tiyatro oyunu ya da sinemaya götürebilirsiniz. Teraziler lüks ve pek kolay bulunmayan şeylere ilgi duyarlar. Bu tarzda bir eşya, kıyafet ya da aksesuar onu mutlu edecektir.

AKREP BURCU

Akrep burcu insanına onun gizemli yönünü  temsil eden siyah ya da tutkusunu yansıtan kırmızı renklerde eşyalar hediye edebilirsiniz. Taşlı ve süslü kıyafetler yerine sade ancak çarpıcı parçaları tercih edin. İş hayatlarına çok önem verdiklerinden deri bir evrak çantası, kartvizitlik yada mektup açacağı iyi bir seçenek olabilir. Parfüm alacaksanız mutlaka kalıcı ve seksi olan kokulardan tercih edin.  Polisiye filmler ve kitaplar da akrep burcu insanına alınabilecek hediyeler arasında…

YAY BURCU

Yay burcu tam bir gezgindir. Bu yüzden gezerken hayatını kolaylaştıracak kamp eşyaları almaya düşünebilir ya da anılarını ölümsüzleştireceği  bir fotoğraf makinesi hediye edebilirsiniz.  Maceracı olduklarından beraber katılabileceğiniz ilginç kurslar da alternatif hediye olabilir. Binicilik, dövüş ya da motor sporları ilgisini çekecektir. Kısa yoldan gönlünü kazanmak istiyorsanız, imkanınız da varsa onu sürpriz bir seyahate çıkarın.

OĞLAK BURCU

Zoru seven ve zirveye tırmanmaya bayılan oğlak burcu insanına birlikte katılacağınız bir Trekking hediye edebilir  ya da spor yapmasını sağlayacak bir üyelik verebilirsiniz. Eskiye olan düşkünlükleri sebebiyle antika eşyalar ya da vintage giyim parçaları onu mutlu edebilir. Yurtdışından gelmiş egzotik hediyeler, gitmek istediği yere uçak bileti ve kaliteli şarapları hediye  olarak düşünebilirsiniz.

KOVA BURCU

Entelektüel kova burcu insanını  bilgisayar, kitap ve fotoğraf makinesi almak mutlu eder. Çoğu kova burcunun astrolojiye eğilimi vardır bu yüzden ona bir astroloji kursu ya da doğum haritası analizi hediye edebilirsiniz.  Dünya müziklerini içeren CD’ler, özel dikim ancak moda olmayan kıyafetler, aromalı kahveler hoşuna gidecektir.

BALIK BURCU

Zodyak’ın romantiği balıklara ipek kumaştan kıyafetler, zarif biblolar, şiir kitapları alabilirsiniz. Deniz ve balık figürü bulunan dekorasyon eşyaları yada giyim parçaları da farklı bir alternatif olabilir. Romantik bir film ya da romantik bir akşam yemeği onu etkileyecektir. Kokulu mumlar, hafif kokulu parfümler hatta şirin bir oyuncak onu mutlu edebilir.

GOOGLE'DEN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMASI

Dünyaca ünlü 14 Şubat Sevgililer Günü Google’da Doodle oldu. İnternet kullanıcıları Google’ın bu güzel sürpriziyle karşılaştı.

19-02/14/sevgililer-gunune-ozel-doodle.jpg

SEVGİLİLER GÜNÜ NEDİR?

Ülkemizde olduğu gibi pek çok ülke de bilinenen Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Roma Katolik Kilisesi’nin inanışına dayanan bugün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu nedenle yabancı ülkelerde “Valentine’s Day” olarak kutlanmaktadır. Günümüzde ise sevgililerin birbirine armağanlar aldığı, kartlar gönderdiği, özel yemeklere çıktığı bir gün olarak sürmektedir.

19-02/14/14-subat-sevgililer-gunu-google.jpg

Doodle uygulamaları, dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere yer vererek, dikkati çekmeyi amaçlıyor. İnternet kullanıcıları, özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye, konuya özel daha ayrıntılı bilgilere erişebiliyor.

19-02/14/14-subat-sevgililer-gunu.jpg

 

Sevgililer günü her yıl 14 Şubat'ta sevgililer tarafından kutlanılır. Herkes 14 Şubat'ta sevgilisine hediye almak ve sevdiğinin gönlünü bir kere daha kazanmak ister. Sevdiğinize çoğu zaman duygularınızı anlatan kısa bir mesajda yeter.  "Sevgililer gününde ne hediye alınır?" en çok aranan konulardan birisi oldu. hediye alma işini son güne bırakmak istemeyenler şimdiden hediye seçeneklerini inceliyor. Seven kalpler sevgililer gününde ne hediye alınır ya da sevgililer günü hediyesi olarak ne alabiliriz bunu araştırıyor.  Sevgililer birbirlerine anlamlı olan hediyeleri almalıdır. İşte en anlamlı Sevgililer günü hediyesi önerileri...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN