Google’dan 14 Şubat Sevgililer Gününe özel Doodle

Google’dan 14 Şubat Sevgililer Gününe özel Doodle

Google'ın Sevgililer Gününe özel Doodlesı gülümsetti. 14 Şubat sevgililer gününü ilk kutlayan Google oldu. Özel günlerde logosunu çeşitli Doodle’larla değiştiren Google, geleneği bozmayarak Sevgililer Günü'ne özel olabilecek en anlamlı Doodle’u hazırladı. Peki Sevgililer günü nedir? Google sevgililer günü için ne paylaştı? Detaylar haberimizde...

Google, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü de unutmadı. Google’dan 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Doodle sürprizi ile gülümsetti. Dünyaca ünlü teknoloji devi Google bu güne özel sevgililer günü Doodlesı hazırladı. Sevgililer Günü'nde kullanıcılarına sürpriz yaptı ve Sevgililer Günü'ne özel bir Doodle yayınladı. Haberimizde Google’nin hazırladığı Doodle'yı bulabilir "Sevgililer günü nedir?" sorusunun yanıtını da öğrenebilirsiniz. 

Dünyaca ünlü 14 Şubat Sevgililer Günü Google’da Doodle oldu. İnternet kullanıcıları Google’ın bu güzel sürpriziyle karşılaştı.

19-02/14/sevgililer-gunune-ozel-doodle.jpg

SEVGİLİLER GÜNÜ NEDİR?

Ülkemizde olduğu gibi pek çok ülke de bilinenen Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Roma Katolik Kilisesi’nin inanışına dayanan bugün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu nedenle yabancı ülkelerde “Valentine’s Day” olarak kutlanmaktadır. Günümüzde ise sevgililerin birbirine armağanlar aldığı, kartlar gönderdiği, özel yemeklere çıktığı bir gün olarak sürmektedir.

19-02/14/14-subat-sevgililer-gunu-google.jpg

Doodle uygulamaları, dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere yer vererek, dikkati çekmeyi amaçlıyor. İnternet kullanıcıları, özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye, konuya özel daha ayrıntılı bilgilere erişebiliyor.

19-02/14/14-subat-sevgililer-gunu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN