Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Mayıs'ta Diyarbakır'a gidecek

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Mayıs'ta Diyarbakır'a gidecek

Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta Diyarbakır'a gideceğini açıkladı. Yıldırım "28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile Diyarbakır'da olacağız" dedi.

AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'nde Başkan adayı olan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta Diyarbakır'a gideceğini açıkladı.

AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'nde aday olduğunun açıklanmasının ardından Diyarbakır'a giden Binali Yıldırım 16 köylünün hayatını kaybettiği köyü ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Yıldırım "28 Mayıs Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber tekrar Diyarbakır'da olacağız ve Diyarbakır'a kazandırdığımız bu muazzam havaalimanı başta olmak üzere diğer birçok eserin açılışını gerçekleştireceğiz, Diyarbakırlı vatandaşlarımızla dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu dost düşman herkese göstereceğiz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN