Son dakika! İstanbul'da AVM'lerin kapanış saati değişti

Son dakika! İstanbul'da AVM'lerin kapanış saati değişti

Son dakika haberi... İstanbul'da AVM'lerin kapanış saati değişti, yeni alınan karara göre AVM'lerdeki tüm mağaza ve dükkanlar saat 17.30'da kapanacak.

Son dakika haberi... İstanbul'daki AVM'ler ile ilgili yeni karar alındı, kararı İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç Twitter'dan duyurdu.

Twitter'dan paylaşım yapan Avdagiç, şunları kaydetti: 

"İstanbul Valimiz ile yapılan son görüşmede alınan bilgiye göre tüm mağaza ve dükkanların kapanma saati 17.30 olacaktır. Bu sayede mesai çıkışından sonra sokağa çıkış yasağı öncesi alışveriş için makul bir süre sağlanmıştır. Pandemiyi beraber yeneceğiz"

Avdagiç, yaptığı ilk paylaşımında "İstanbul Valimiz ile yaptığımız görüşmeler sonunda Valiliğimizin talepleri doğrultusunda; AVM ile cadde mağazalarının kapanma saati 17.00, semt dükkanlarının kapanma saatinin 17.30 olarak belirlenmiştir. Bu zor dönemde vakaları azaltmak için fedakarlık gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN