Son dakika! Koca, '8 kat arttı' diyerek çağrı yaptı: Mecburiyet yoksa dışarı çıkmayın!

Son dakika! Koca, '8 kat arttı' diyerek çağrı yaptı: Mecburiyet yoksa dışarı çıkmayın!

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Koca, ağır hasta sayısının 4 ayda 8 kat arttığını belirterek çağrı yaptı: Mecburiyet yoksa dışarı çıkmayın. En iyi tedbir evimizdir.

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ağır hasta sayısının 4 ayda 8 kat arttığını açıkladı. 

Twitter'dan paylaşım yapan Koca "Ağır hasta sayısı 4 ayda 8 kat arttı. Bir gündeki yeni hasta sayımız, 5.000’in üzerinde. Dünkü can kaybımız, 141. Mücadeleden daha az yara, daha az acıyla çıkmak için, zorunlu tedbirlere kendi tercihimizi eklemeliyiz. En iyi tedbir evimizdir. Mecburiyet yoksa dışarı çıkmayın" ifadelerini kullandı. 

Koca'nın paylaşımları şöyle:

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

Türkiye'de son 24 saatte 5 bin 103 kişiye hastalık tanısı konuldu. Sağlık Bakanlığı'nın 20 Kasım'da açıkladığı verilere göre, son 24 saatte 141 kişi yaşamını yitirdi.

01-003.jpg

Hasta sayısı 435 bin 273, vefat sayısı 12 bin 84, ağır hasta sayısı 3 bin 990, aktif hasta sayısı 55 bin 597 oldu.

ERDOĞAN: MİLLETÇE FEDAKARLIK YAPMAK ZORUNDAYIZ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan da koronavirüs salgını ile ilgili önemli açıklamalar yaptı, "Kontrolden çıkarsa daha büyük problemler çıkar. Bu yeni dalgayı da kırdığımızda daha güzel günler göreceğiz" dedi.

Erdoğan şunları kaydetti: "Dünyanın tamamıyla birlikte ülkemizi de adeta esir alan salgın musibetinin üstesinden gelebilmek için milletçe üzerimize düşen fedakarlıkları yapmamız gerekiyor. Salgının kontrolden çıkmasının yol açacağı sorunlar daha büyük olduğu için adeta bağrımıza taş basarak bu yöntemlere başvurmak mecburiyetinde kalıyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın aldığımız tedbirlere azami riayeti sayesinde salgının seyrini en kısa sürede hedeflediğimiz seviyelere indirerek bugünleri geride bırakacağız. Türkiye salgın sürecini nispeten pozitif ayrışmayla geçirmiş ülkelerden biridir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN