Son dakika! Meteorolojiden bir uyarı daha... İşte haritalarla 5 günlük hava tahminleri

Son dakika! Meteorolojiden bir uyarı daha... İşte haritalarla 5 günlük hava tahminleri

Son dakika haberi... Meteorolojiden alınan son tahminlere göre, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin kıyıları ile Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminde yerel olarak kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. İşte haritalarla 5 günlük hava tahminleri...

Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Kastamonu, Sinop, Bartın, Karabük, Gümüşhane, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Yağışların, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin kıyıları ile Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

SICAKLIKLAR AZALACAK

Sıcaklıkların iç ve doğu kesimlerde biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle batı ve kuzeybatı, Marmara ile doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ

haritatahmingun1.jpgharitatahmingun2.jpgharitatahmingun3.jpgharitatahmingun4.jpgharitatahmingun5.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN