Sondakika! Google çöktü mü? Google'daki kesintinin nedeni ne?

Sondakika! Google çöktü mü? Google'daki kesintinin nedeni ne?

Sondakika! Google arama sayfasına giren binlerce kişi "Google çöktü mü?", ya da "Google'daki kesintinin nedeni ne?" sorularının yanıtını merak etti.

Google servisleri çöktü. Sondakika bilgisine göre yaşanan yavaşlama Google'ın sunduğu tüm hizmetlerde aksamaya neden oldu. Gmail, Google Analytics ve arama sayfasındaki yavaşlıkla ilgili henüz herhangi bir açıklama gelmedi. Google'da yaşanan sorundan Türkiye ve Japonya en fazla etkilenen ülkeler oldu.

GOOGLE, YOUTUBE, GMAİL NEDEN AÇILMIYOR?

Google’da meydana gelen yavaşlamanın ardından vatandaşlar konunun nedenini araştırmaya başladılar. Konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.

19-12/19/google.png 

GOOGLE NEDİR?

Google dünya üzerinde milyarlarca kullanıcının her gün defalarca girerek aramalar yaptığı bir platformdur. İnternette milyarlarca web sitesine Google üzerinden ulaşmak mümkündür. Google web sitelerini inceleyerek kendi dizinine ekler ve kullanıcıların kolay bir şekilde erişmesini sağlar. Aramalarda web siteleri, haritalar, resimler gibi pek çok bilgiyi listeler. Google dünyanın en büyük arama motorudur.

Şu anda, Google, Inc. yalnızca Android, YouTube, Google Arama, Google Reklamları, Google Haritalar ve Google Apps ile ilgili ürünleri içeren bir teknoloji şirketidir. 

 19-12/19/google-coktu.jpg

Yukarıdaki görselden de anlaşılabileceği gibi Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk ve Türkiye üzerinde Google kaynaklarında internet sorunu yaşanıyor.

"SERVER HATA İLE KARŞI KARŞIYA KALDI"

İnternet çöktü mü? Google çöktü mü? Türkiye'de internet kullanıcıları Google'a girmeye çalıştıklarında 502 hatasıyla karşı karşıya kalıyor. "The server encounterede a temporary error and could not complete your request. Please trt again 30 seconds. That's all we know" Türkçesi: Server geçici bir hatayla karşı karşıya kaldı ve şu anda sizin isteğinizi tamamlayamıyor. 30 saniye içinde tekrar deneyiniz.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN