23 yıl sonra ilk kez! Kartal'ın yeni hocası belli oldu: 50 milyon euro...

23 yıl sonra ilk kez! Kartal'ın yeni hocası belli oldu: 50 milyon euro...

Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş, yeni hoca arayışlarını hızlandırdı. Kartal, teknik adam konusunda 23 yıl sonra bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Fernando Santos ile yaşanan ayrılık sonrasında yeni teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Bu akşam evinde Hatayspor'u konuk edecek olan siyah-beyazlı ekip, yeni teknik adamını belirleme çalışmalarında son düzlüğe girdi.

Sezon başından bu yana 5 farklı teknik adam ile çalışarak teknik direktör konusunda bir istikrar yakalayamayan Beşiktaş, bu akşam evinde Hatayspor'u konuk edecek. Sezonu Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, teknik adam arayışlarını hızlandırdı.

Türkiye'de yer alan habere göre; Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, son olarak İtalyan ekibi Lazio'da görev alan Maurizio Sarri ile İtalya'nın başkenti Roma'da bir araya gelerek İtalyan teknik adam ile masaya oturdu.

Sarri, detaylı inceleme sonrası Beşiktaş'a geri dönüş yapacak. Arat'ın İtalyan teknik adama 50 milyon euroluk bütçe sunduğu öne sürüldü.Roma ve Fiorentina'da Maurizio Sarri sesleri | Goal.com Türkçe

İtalyan teknik adam Beşiktaş'ın bu teklifini kabul etmesi yeni sezonda Beşiktaş'ı çalıştıracak. Siyah-beyazlı ekip, tecrübeli teknik adam ile anlaşmaya varması halinde 2001 yılından bu yana ilk kez bir İtalyan teknik adam ile çalışmış olacak. Kartal'ı son olarak 2000-2001 sezonunda Nevio Scala çalıştırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN