5-1'lik mağlubiyet can yaktı! Şota Arveladze'den flaş karar

5-1'lik mağlubiyet can yaktı! Şota Arveladze'den flaş karar

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te teknik direktör Şota Arveladze, Trabzonspor maçının ardından istifa kararı aldığını duyurdu.

Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Şota Arveladze, görevinden istifa ettiğini söyledi.

Deplasmanda 5-1 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından yayıncı kuruluş Bein Sports'a açıklama yapan Şota Arveladze, "Burada oynamak her zaman zordur. Maça iyi başladık ama kötü bitirdik. İyi başlamak işe yaramıyor. Burada hedefim bu değildi. Bu zor deplasmana güvenerek geldik. İyi bir hafta da geçirmiştik ama sahada her şey değişik oluyor. Bu kadro burada olmamalı. Bu oyunculardan daha fazla beklenti var. Ben de fazlasını bekliyordum" dedi.

"Maalesef beklentilerimi gösteremedik" diyen Arveladze, "Takım da birkaç maçta daha fazla cevap verebilirdi. Sevdiğim bir kulüp, başkanı da çok seviyorum. Bu mağlubiyetten sonra görevi bırakıyorum. Kalan 9 maçta çok zor dönem var. Birisinin değişik bir hava getirmesi gerek. Üzgünüm, beklemediğim bir gün oldu ama bunu yapmak zorundayım" ifadelerini kullandı.

Türkiye Kupası'nda çıktığı 3 maçı da kazanan Arveladze yönetimindeki Fatih Karagümrük, çeyrek finalde Galatasaray'ı elemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN