6 maç cezalı Trabzonspor hangi maçları seyircisiz oynayacak?

6 maç cezalı Trabzonspor hangi maçları seyircisiz oynayacak?

Trabzonspor, olaylı Fenerbahçe maçının ardından aldığı ceza gereği toplamda 6 maçı seyircisiz oynayacak. Trabzonspor'un bu sezon Sivasspor, Gaziantep FK, İstanbulspor ve Ankaragücü ile seyircisiz oynayacağı maçlar kesinleşti. Geriye kalan iki maçlık cezası ise yeni sezonda uygulanacak.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, son dönemin en çok tartışılan maçlarından biri olan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının ardından cezalarını belirledi.

Buna göre, Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama cezası verildiği belirtildi. Ayrıca, bordo-mavili kulüp toplamda 3 milyon 112 bin TL para cezasına çarptırıldı. Ancak, kurul tarafından bir indirim yapılmaması durumunda cezanın 4 maçı bu sezonun kalan maçlarında, diğer 2 maçı ise yeni sezonda uygulanacak.

BORDO-MAVİLİLER HANGİ MAÇLARDA CEZALI?

Öte yandan, cezaların Türkiye Kupası maçlarına yansımayacağı belirtildi. Bu kararla birlikte, Trabzonspor'un bu sezon Sivasspor, Gaziantep FK, İstanbulspor ve Ankaragücü ile seyircisiz oynayacağı maçlar kesinleşti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN