Abdullah Avcı canlı yayında Beşiktaş'ı hedef aldı! Neler yaptığını görüyorsunuz!'

Abdullah Avcı canlı yayında Beşiktaş'ı hedef aldı! Neler yaptığını görüyorsunuz!'

Hatayspor'u mağlup ederek Süper Lig'in ikinci yarısında ilk galibiyetini kazanan Trabzonspor'da tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından bordo-mavili takımın ezeli rakibi Beşiktaş'ı hedef aldı.

Trendyol Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Hatayspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor, bu sezon Süper Lig'in ikinci yarısında ilk galibiyetini kazanırken tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında bordo-mavili ekibin üçüncülük yarışındaki rakibi Beşiktaş'ı hedef aldı.

Son haftalarda başarısız sonuçlara imza atan Trabzonspor, Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor karşısında galibiyet hasretini sonlandırdı. Trezeguet ve Bardhi'nin golleriyle zafere ulaşan Karadeniz ekibi, bu sezon Süper Lig'in ikinci yarısında ilk galibiyetini kazandı.

Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalara imza atan bordo-mavili ekibin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, Trabzonspor'un üçüncülük yarışındaki rakibi Beşiktaş'a göndermede bulundu.

Siyah-beyazlı ekibin bu sezon beş farklı teknik adamla çalışmasına göndermede bulunan deneyimli teknik adam, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Trabzonspor teknik direktörlüğü çok büyük sorumluluk isteyen bir şeydir. Burada teknik adamın yükleri ağırdır. Ben Trabzonspor taraftarının ne hissettiğini çok iyi bilen birisiyim. Başımızın üstündeki o taraftarımızın gülen yüzleriyle daha iyi olacağız. Önümüzdeki yılın planlamasını yoğun şekilde yapıyoruz. Bugün yarıştığımız takım Beşiktaş’ın neler yaptığını görüyoruz, 5 hoca değişti! Ne değişti? Bana değil Trabzonspor’a destek vermeye devam edin. Algılarla hareket etmeyin"

Tecrübeli teknik adamın bu açıklamaları her iki takım taraftarının da tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN