Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a olay yanıt! 'Herhangi bir tecrübeniz olmamasına rağmen...'

Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a olay yanıt! 'Herhangi bir tecrübeniz olmamasına rağmen...'

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar cephesi, siyah-beyazlı ekibin eski teknik adamı Burak Yılmaz'ın açıklamalarına sosyal medyadan yanıt verdi.

Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Cuma günü Burak Yılmaz ile yollarını ayırarak takımı Rıza Çalımbay'a emanet eden siyah-beyazlı ekipte sıcak saatler yaşanıyor.

İç sahada Bodø/Glimt karşısında alınan yenilgi sonrasında duayen gazeteci Attila Gökçe'nin sorularını yanıtlayan siyah-beyazlı ekibin eski teknik adamı Burak Yılmaz, Kamerunlu golcü Aboubakar'ın sakat olmadığını öne sürerek "Futbolcularda inanılmaz bir vurdumduymazlık dikkati çekiyordu. Ülkesinden misafiri gelmiş yabancı oyuncumuz, o gün idmana çıkmayıp kafeteryada oturabiliyordu. Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Kamerunlu golcünün özel antrenörü Selim Demirel, sosyal medya hesabı aracılığıyla bir açıklama yayınlayarak Burak Yılmaz'a yanıt verdi.

Paylaşımında Burak Yılmaz'ı etiketleyen Demirel, "İyi bir oyuncu olmanız sizi iyi bir antrenör yapmaz. Beşiktaş'ın herhangi bir tecrübeniz olmamasına rağmen size sunduğu fırsata karşı büyük bir saygı eksikliği" açıklamasında bulundu.

Kriz giderek büyüyor! Aboubakar cephesinden Burak Yılmaz'a olay sözler

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN