Açık artırmayla satışa sunulmuştu! Volkan Demirel'in formasını o ünlü aldı: Dudak uçuklatan rakam

Açık artırmayla satışa sunulmuştu! Volkan Demirel'in formasını o ünlü aldı: Dudak uçuklatan rakam

“Türkiye Tek Yürek” isimli kampanyada toplanan yardım miktarı 115 milyar lirayı buldu. Bu paranın 86,1 milyar liralık kısmının devlet kurumları veya devletin sahibi olduğu şirketler tarafından karşılanması bazı tartışmaları da beraberinde getirirken canlı yayında Volkan Demirel'in forması da satışa sunuldu. Genç teknik adamın formasının yeni sahibi bakın kim oldu.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremler Türkiye'yi yasa boğdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın "Dünyanın en büyük felaketlerinden biri" olarak tanımladığı deprem felaketinde 39 bin 672 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş depremi on bir ili yerle bir ederek afet bölgesini adeta savaş alanına çevirirken depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla “Türkiye Tek Yürek” isimli kampanya düzenlendi. Yerel ve ulusal TV kanalları ile 200’den fazla radyonun ortak yayınıyla ekranlara gelen kampanyada toplanan toplanan yardım miktarı 115 milyar lirayı buldu.

volkan demirel 2

Bu paranın 86,1 milyar liralık kısmının devlet kurumları veya devletin sahibi olduğu şirketler tarafından karşılanması bazı tartışmaları da beraberinde getirirken sanatçı Ercan Saatçi, Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'in Fenerbahçe'de oynadığı dönemdeki formasını canlı yayında açık artırma ile satışa sundu.

ESRA EROL'UN EŞİ SATIN ALDI

Formanın yeni sahibinin kim olacağı merak konusu olurken açık artırmayı ünlü sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir kazandı. Özbir, genç teknik adamın Fenerbahçe kalesini koruduğu döneme ait formasını 300 bin TL karşılığında satın aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN