Yaptığı bağışla gündem olmuştu Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi yaşananları anlattı: Bizim reklama ihtiyacımız yok

Yaptığı bağışla gündem olmuştu Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi yaşananları anlattı: Bizim reklama ihtiyacımız yok

'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına yaptığı bağışla gündeme oturan Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi Hamit Duras "Reklam yapıyoruz diye ismimiz çıkmaya başladı. Bizim reklama ihtiyacımız yok." diyerek yaşananları anlattı.

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkımın oluştuğu depremlerle ilgili sekiz ulusal televizyon kanalında ‘Türkiye Tek Yürek’ başlığıyla bağış kampanyası düzenlenmişti.

Toplam 115 milyar 146 milyon 528 bin TL bağışın toplandığı ortak yayına, ’50 milyar TL’ bağışla Yeni Çamoluk Otomotiv damgasını vurmuştu. Kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren Yeni Çamoluk Otomotiv, daha sonra bağışlarının aslında 50 milyar değil 50 bin TL olduğunu bildirmişti.

Yaptığı bağışla gündeme gelen Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras, yaşananları anlattı.

'BENİ ARAYANLAR UYARDI'

"Türkiye Tek Yürek" kampanyasına destek olmak üzere televizyon ekranlarına telefon açtığını belirten Duras, "Telefonlardan ulaşım sağlayamayınca Mustafa Karataş hocamı telefonundan aradım. Hocam telefonumu açtı. "50 milyar bağışlıyorum" dedim hocama. Hocam şu an canlı yayındasın dedi o an spikerlere seslendi. "Komşum Hamit Duras 50 milyar bağışlıyor" diye söyledi. Telefon kapandıktan sonra benim telefonumu çok fazla sayıda insan aradı. Arayanlar beni uyardılar." dedi.

'BİZİM REKLAMA İHTİYACIMIZ YOK'

Duras, daha sonra Mustafa Karataş hocayı arayarak gerekli düzeltmeyi yaptığını vurgulayarak, "Mustafa hocam yayından çıkmıştı. Acun bey programa devam ediyordu. Mustafa hocam rejiyi uyaracağını söyledi. Acun Ilıcalı bu rakamı 50 milyon TL olarak söylemiş. Telefonlarımız gece 2-3’lere kadar susmadı. Sadece benim değil oğullarımın da telefonu çaldı. Daha sonra Facebook ve Twitter’da bizim ismimiz geçmeye başladı reklam yapıyoruz diye. Bizim böyle bir reklama ihtiyacımız yok. Allah rızası için bir yardım yaptık." şeklinde konuştu.

'YARDIMIMI 100 BİN LİRAYA ÇIKARDIM'

Gelen yoğun çağrılardan sonra telefonunu kapatmak zorunda kaldığını belirten Duras, "Sabah olunca iş yerime geldim. Biz olayı düzelttik. Burada bir yanlış anlaşılma var. Biz eski hesap olarak milyar olarak konuşuyoruz. Burada bir araba soruluyor örneğin 200 milyar diyorum şahsen öyle alıştım. Bu sebeple bunun düzeltilmesini rica ettim. Yardımımı 100 bin TL’ye çıkardım." ifadelerini kullandı.

Hamit Duras, dünyanın dört bir yanından telefon aldığını dile getirerek, "Amerika, Fransa, Almanya’dan Kıbrıs’tan yine Güneydoğu’dan insanlar tebrik, teşekkür için arayanlar var. Az önce Malatya’dan bir telefon aldım, özellikle teşekkür ediyor. Bizi anlayanlar anlıyor. İnsanlar kesinlikle emin olsunlar biz reklam amaçlı değiliz." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN