Acun Ilıcalı'dan sürpriz adım: Bir takım daha alıyor

Acun Ilıcalı'dan sürpriz adım: Bir takım daha alıyor

Geçtiğimiz sezonun ortasında İngiltere Championship takımlarından Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı bu kez gözünü Avrupa'dan bir takıma daha çevirdi.

2015'te Premier Lig'den Championship'e düşen Hull City takımı, 2016/17'de yeniden yükselmiş ancak 2020'de League One (3. Lig) kademesine kadar inmişti. Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, bu kez İrlanda ekibi için harekete geçti.

Sporx'te yer alan habere göre; Ilıcalı, İrlanda Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'yi de bünyesine katmaya yakın. Geçtiğimiz günlerde Shelbourne'un St. Patrick's Athletic ile oynadığı maçı tribünden izleyen Ilıcalı'nın, yakın zamanda İrlanda ekibinin hisselerini almak istediği ifade edildi.

İrlanda Ligi'nde 5. sırada bulunan Shelbourne FC'nin teknik direktörlüğünü, Chelsea'nin eski oyuncularından Damien Duff yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN