Acun Ilıcalı'dan yabancı hakem çağrısı

Acun Ilıcalı'dan yabancı hakem çağrısı

Türk futbolu, hakem tartışmalarından kurtulamıyor. Son olarak Fenerbahçe-Pendikspor maçının ardından tek gündem hakem Kadir Sağlam'ın performansı oldu. Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı da konuya çözüm getirici bir açıklamaya imza attı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Türk futbolu, hakem tartışmalarının gölgesinde 2023-2024 sezonunun bitmesini bekliyor. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin amansız bir şampiyonluk yarışı içerisine girdiği sezon da hakem performansları gündemden düşmedi. Hull City'nin sahibi iş insanı Acun Ilıcalı da söz konusu durumla ilgili görüşlerini dile getirdi.

giv77m-wwaa8nmb.jpeg

Beyaz TV'ye konuşan Acun Ilıcalı, ''Bunun çözümü çok basit. İngiltere'de bir oyuncu için sağlık ekipleri sahaya girerse, sonraki 2 atak boyunca o oyuncu ölse sahaya almıyor hakem. Bunun çözümü var! Federasyona yalvarıyorum, 'iki atak boyunca bu oyuncu sahaya giremeyecek' şeklinde bir kural alınmalı. Türkiye'de futbol seyredilebilirlikten çıktı, bir tek Türkiye'de oluyor bu, Yunanistan'da dahi olmuyor. TFF buna izin veremez! Oyuncunun karnına top geliyor, sağlık ekibi sahaya giriyor, niye? 'Geçmiş olsun' mu diyecekler?" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, konuşmasının devamında ise ''Bugün Olympiakos-Panathinaikos maçını Alman hakem yönetti. 1 yıldır söylüyorum; akşamları hakemlerin yanlış kararları üzerine komplo teorileri üreterek yaşamak istemiyorsak, hakemleri değiştireceğiz. Fırat Aydınus ve Cüneyt Çakır bıraktıktan sonra dibe vurdu Türk hakemliği. Benim gözümde, istemeyerek de olsa ülkeyi kaosa sürüklüyorlar. Huzur isteniyorsa tek çözüm var; yabancı hakem getireceksiniz'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN