Adana Demirspor'u mağlup eden Trabzonspor'da Abdullah Avcı canlı yayında müjdeyi verdi...

Adana Demirspor'u mağlup eden Trabzonspor'da Abdullah Avcı canlı yayında müjdeyi verdi...

Son haftaların formda takımı Trabzonspor'da Abdullah Avcı, bordo-mavili taraftarları heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında evinde son haftaların formsuz takımı Yukatel Adana Demirspor'u konuk eden Trabzonspor, rakibini 1-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Bordo-mavili takım tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, maçın ardından yaptığı açıklamada müjdeli haberi vererek taraftarları heyecanlandırdı.

Son haftalarda çıkışa geçen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, Adana Demirspor karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamada sezon başında 2.4 milyon euro bonservis bedeliyle takıma katılan ancak yaz transfer döneminde yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan Hırvat golcü Mislav Orsic hakkında açıklamalarda bulundu.

31 yaşındaki golcü futbolcunun Mart ayında sahalara dönüş yapacağını açıklayan Avcı, taraftarlarını duygulandırdı. Avcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Beşiktaş maçıyla birlikte oyun kalitemiz arttı ama sonuç alamıyorduk. 4 maç kazandık, 1 tane kupa ve bu maçlarda gol yemedik. 2-0 ile içeri de girebilirdik bu maçta. Keyif aldığımız bir ilk yarı oynadık. Opsiyonlarımızı doğru kullanamadık. İkinci yarı da da fırsatlarımız oldu. Kazanmak geçiş döneminde çok önemli. Gelecek sezonun planlarını daha iyi yapabilmek için kazanmak çok önemli. Afrika Kupası'ndan gelen oyuncular da fiziksel olarak iyi seviyeye geldiğinde çok daha iyi olacak.

Umut'a teşekkür ediyorum. Ona verdiğimiz fırsatı iyi kullanıyor. İyi bir profesyonel örneği gösterdiği için teşekkür etmek istedim. iyi bir takıma karşı kazandık. Hakeme iki pozisyonda itirazım oldu. Sarı kart gördüğüm pozisyonda hakem haklı. Buradan özür diliyorum.

Taraftarımıza ve buraya gelenlere teşekkür ediyorum. Çarşamba günü kupa maçında desteklerini bekliyoruz. Tribünleri dolduracaklarına inanıyorum. Fernandez'i koruduk bugün. Berat biraz sorunu vardı ama 2. golü bulamadığımız için onu koruyamadık. Şuan itibariyle Fernandez'i saymazsak sakatımız yok diyebiliriz. Orsic de zaten Mart ayında bizimle birlikte olacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN