Ahmet Ağaoğlu: Şampiyonluk için kenetlendik

Ahmet Ağaoğlu: Şampiyonluk için kenetlendik

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp dergisinin 193’üncü sayısındaki yazısında bordo mavili camianın bu sezon şampiyonluk sevinci yaşamak için kenetlendiğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de 24. Haftaya girilirken en yakın yakın rakibinin 9 puan önünde yer alan Trabzonspor'da kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili kulübün dergisinin ocak ayı sayısında Karadeniz temsilcisinin şampiyonluk yürüyüşünü değerlendirdi.

''DÖRT YILLIK ÇABAMIZIN MEYVESİ''

Trabzonspor'un bu sezon yakaladığı başarının dört yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu kaydeden Başkan Ağaoğlu, ''Her şeyden önce spor kamuoyunda halen pek çok kişinin skor tabelasında veya puan durumunda rakamlardan ibaret gördüğü şey, bizim yaklaşık dört yıllık çabamızın meyvesidir" diye konuştu.

Hedeflerine kararlı şekilde yürüyeceklerinin altını çizen Trabzonspor başkanı Ağaoğlu, ''Bundan sonra da hedeflerimiz doğrultusunda aynı sadakat ve kararlılıkla yürüyeceğiz. Bu sezonun #L1DER takımını kucakladığımız gibi, geleceğin Trabzonspor’unu da beraber inşa edeceğiz" dedi.

''CAMİA KENETLENDİ''

Bordo mavili camianın bu sezon şampiyonluk için kenetlendiğini belirten Ağaoğlu, ''Camianın her birleşeni, taraftarı, futbolcusu, divan üyesi, personeli, kısacası senelerdir içinde biriktirdiği büyük özleme cevap arayan herkes birbirine sımsıkı kenetlendi. Başarı formülünün çarpan hanesine her şeyden önce bu dayanışma yazılmalı" şeklinde konuştu.

''SEZON SONU VUSLAT OLSUN''

Bu sezon şampiyon olarak 38 yıl aradan sonra bir vuslat yaşamak istediklerini dile getiren Ağaoğlu, sözlerini şöyle sonlandırdı:

Hepimizin canı gönülden duyduğu arzu aynı; sezon sonu vuslat olsun. Bu vuslatı kimileri, her sezon zirve yarışında görülen diğer ekiplerin kötü gidişinin içinden sıyrılıp gelen bir takımın başarısı sayacak. Oysa bizim için bir son değil, bir başlangıç olacak. Sonrasında da tabir yerindeyse 'oyun disiplininden kopmadan' hedef ve ilkelerimiz doğrultusunda Trabzonspor için çalışmaya devam edeceğiz. Başarımızın spor kamuoyu için bir çeşni, farklı bir lezzet olmadığı asıl bundan sonra anlaşılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN