Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında birbirine girdi! 'Kimi susturuyorsun be?'

Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında birbirine girdi! 'Kimi susturuyorsun be?'

Beyaz TV ekranlarında yorumculuk yapan Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı, dün akşam oynanan Süper Kupa karşılaşması sonrasında canlı yayında birbirine girdi. Canlı yayında yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Beyaz Futbol programında yorumculuk yapan eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında birbirine girdi. O anlar sosyal medyanın gündemine otururken Kütahyalı, yaşananların ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle Galatasaray'ın şampiyonluğu ile sonuçlanan Süper Kupa karşılaşması sonrasında Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Beyaz Futbol programında yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözünü kesmesine tepki gösteren Ahmet Çakar, programın sunucusu Erem Şener'e seslenerek "Ertem şunu bir sustur musun?" dedi. Çakar'ın bu sözünden rahatsız olan Rasim Ozan Kütahyalı ise Çakar'a "Kimi susturuyorsun be?" diyerek karşılık verdi.

Yaşananların ardından programın sunucusu Ertem Şener programı reklama sokarken Rasim Ozan Kütahyalı'da Çakar'dan özür diledi.

RASİM OZAN ÖZÜR DİLEDİ

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Kütahyalı, Çakar'dan özür dileyerek "İçinde bulunduğumuz futbol iklimi hepimizi aşırı gerdi. Bu akşam programda hoş olmayan görüntüler oldu, mutlu değilim. Ben Ahmet Çakar’ı severim, onu bu gece üzdüm, kırdım. Üzmek istemezdim. O bana ters davranınca şalterlerim attı. Çakar 62 yaşında, benim büyüğümdür, özür dilerim" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN