Ahmet Çakar'dan Galatasaray taraftarını kızdıracak açıklama! 'FIFA duruma el koymalı...'

Ahmet Çakar'dan Galatasaray taraftarını kızdıracak açıklama! 'FIFA duruma el koymalı...'

Galatasaray- Antalyaspor maçını değerlendiren Ahmet Çakar, karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen'in kararlarını eleştirerek FIFA'yı göreve çağırdı.

Trendyol Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, Süper Lig'de liderliğini sürdürürken sarı-kırmızılı ekibe verilen 2 penaltı maçın önüne geçti. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan eski hakem Ahmet Çakar, FIFA'yı göreve çağırdı.

Abdülkadir Bitigen'in kararlarına sert bir dille tepki gösteren Ahmet Çakar, sarı-kırmızılı ekibin haksız bir penaltı kullandığını öne sürdü.

Çakar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türk hakemliğinin iflas gecesi. Fifa duruma el koymalıdır. Galatasaray ve Fenerbahçe dışında tüm takımlar meze edilmektedirler. Haksız bir penaltı ve ofsaytımsı bir yanlış ile Galatasaray maçı kazanmıştır. Vinicius yan hakemin suratına bakarak defalarca Fuck Off demesine rağmen, sahada kalmıştır. Antalyaspor katledilmiştir. Türk futbolu çürümüş, maalesef mafyalaşmış hale gelmiştir!"

Çakar'ın bu sözleri sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN