Ajax'ta nostalji: 34 yıl önce kullandığı logoya dönüyor

Ajax'ta nostalji: 34 yıl önce kullandığı logoya dönüyor

Hollanda devi Ajax, gelecek sezondan itibaren kulüp logosunun güncelleneceğini açıkladı. Ajax'ın logosu 34 yıl önceki logo olacak.

Hollanda futbolunun devi Ajax, 34 yıl önceki logosuna geri döneceğini ve bunu 125. yıllarında yapacaklarını açıkladı. Ajax, önümüzdeki sezondan itibaren eski logosunu kullanmaya başlayacak.

'TARAFTARIN SESİNE KULAK VERDİK'

Ajax CEO'su Menno Geelen, kulübün resmi mecralarına yaptığı açıklamada taraftarın sesine kulak verdiklerini belirterek, "Ajax, 18 Mart'ta 125. yıl dönümünü kutlayacak. Kutlamalar klasik logonun dönüşünü de içerecek" ifadelerini kullandı.

Ajax Yönetim Kurulu Başkanı Ernst Boekhorst ise, "125. yıl dönümü logoyu değiştirmek için uygun görünüyor. Böyle bir katkıda bulunduğumuz için mutluluk duyuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN