Aklımız yarım kalan hikâyede

Aklımız yarım kalan hikâyede

İspanya devi Barcelona’nın formasını giyen milli basketbolcu Sertaç Şanlı, son dönemde iyi bir ritim yakaladıklarını ifade etti. Geçtiğimiz yıl EuroLeague’de final oynadıklarını hatırlatan Şanlı “Kupayı bu sene kazanmak istiyoruz” dedi.

İspanya Basketbol Ligi (ACB) takımlarından Barcelona forması giyen milli basketbolcu Sertaç Şanlı, hedeflerinin bu sene EuroLeague kupasını kazanmak olduğunu belirtti. Son dönemde performans olarak iyi bir noktaya çıktıklarını aktaran Şanlı “Sezonun bu bölümü bizim açımızdan gayet iyi geçiyor. Sezon başında takıma yeni isimler katıldı. Sezon başındaki adaptasyon süreci uzun sürdü diyebilirim çünkü neredeyse takımın yarısı değişti. O süreçte bazı kolay maçları kaybettik. Sezonun ilerleyen kısmında herkes birbirine alışınca ve koçun bizden isteklerini anlayınca belli bir ritim tutturduk “ diye konuştu.

Barcelona’nın oynadığı son iki karşılaşmada takımının en skorer ismi olmayı başaran 31 yaşındaki isim “Özellikle son iki haftadır iyi bir ritim tutturdum. Bunun play-off öncesine gelmesi benim için çok iyi. Son iki maçta en skorer bendim ama kimse zorlamadı oyunu. Oyun bana geldi ve ben de şutları soktum. Fiziksel ve özgüven olarak çok iyi durumdayım. Play-off’a en iyi şekilde girip geçen sene alamadığımız kupayı bu sene kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Barcelona Başantrenörü Sarunas Jasikevicius ile arasındaki iletişimi de değerlendiren Şanlı, şunları söyledi:

“Benim Saras ile etkileşimim gayet iyi. Saha içerisinde bazen hatalar oluyor ama onun dışında Saras’ın talepkar olması çok doğal. Ben özgürlük vermediğine inanmıyorum. Belli kısımlarda size o özgürlüğü veriyor. Çok basit şey istiyor. Doğru basketbol oynayalım, sistemimize güvenelim, biz bu maçı bir şekilde kazanacağız diyor.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN