Cimbom 3 puanı unuttu

Cimbom 3 puanı unuttu

Spor Toto Süper Lig’in 24’üncü haftasında Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor’a konuk oldu. Alanya’da oynanan müsabakada Wilson ve Kerem’in karşılıklı golleri ile 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Domenec Torrent’in öğrencileri, ligde üst üste 5’inci maçında da galibiyet alamadı.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor’a konuk oldu. Karşılaşma Wilson ve Kerem’in karşılıklı golleri ile 1-1 sonuçlandı.

Alanyaspor maça hızlı başladı. Maçın 6. dakikasında Efecan’ın sağ çizgide ceza sahasının içinden çektiği şutu kaleci Pena kurtardı. Sonrasında Wilson Pena’dan dönen topa voleyi vurdu ve top direkte patladı. Sonrasında hakem Wilson için ofsayt bayrağını kaldırdı.

22. dakikada Cicaldau’nun sol kanattan ceza sahasına dribling halinde girdi ve şutunu çekti. Şutu Marafona kurtardı ve dönen topu savunma uzaklaştırdı.

35. dakikada sağ kanattan Juafran’ın açtığı ortaya Wilson dokunamadı ve top auta çıktı.

39. dakikada Alanyaspor öne geçti. Novais’in ortasında ceza sahası içinde boş bulunan Wilson kafa vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sol köşeye bıraktı: 1-0.

40. dakikada Galatasaray beraberliği yakaladı. Cicaldau’nun kullandığı köşe vuruşunda top savunmadan sekti ve ceza sahası dışındaki Kerem ile buluştu. Kerem’in sol ayağı ile yaptığı plase vuruş savunmadan sekerek ağlara gitti: 1-1. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 eşitlik ile sona erdi.

İkinci yarıya Alanyaspor hızlı başladı. Maçın 54. dakikasında Novais, Efecan’dan aldığı pas ile sağ çizgiden ortasını açtı. Kafayı vuran Wilson’a Pena gol iznini vermedi ve top savunma tarafından uzaklaştırıldı.

68. dakikada Efecan’ın verdiği pasta Emre kaleye şutunu çekti. Ancak top Pena’nın kucağında kaldı.

Maçın 71. dakikasında Alanyaspor 10 kişi kaldı. Taç çizgisinin yakınlarında Juafran’ın Babel’e yaptığı müdahale sonrasında hakem Juafran’a kırmızı kartını gösterdi ve ev sahibi ekip 10 kişi kaldı.

77. dakikada Oğuz’un sağ kanattan yaptığı ortaya Davidson vuruşunu yaptı ve Pena topa iki hamlede sahip oldu.

89. Dakikada Kerem’in ara pasında Halil, ceza sahası içindeki Berkan’a verdi. Berkan’ın şutu auta çıktı ve sonrasında Halil için ofsayt bayrağı kalktı.

Başka pozisyon olmayınca karşılaşma 1-1 sonuçlandı ve ligde 5 maçtır kazanamayan Cimbom küme ile puan farkını 4’e çıkardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN