Ali Koç İsmail Kartal'a faturayı kesecek: Yılmaz Vural gelse Fenerbahçe 20 puan farkla şampiyon olur

Ali Koç İsmail Kartal'a faturayı kesecek: Yılmaz Vural gelse Fenerbahçe 20 puan farkla şampiyon olur

FENERBAHÇE HABERLERİ... Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe-Samsunspor ve Trabzonspor-Galatasaray maçlarını yorumlayan Ümit Özat, Ali Koç'a göndermede bulunarak 'Bu takımı Yılmaz Vural'a verin Fenerbahçe 20 puan farkla şampiyon olur' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Samsunspor ile 1-1 kalması, Galatasaray'ın ise deplasmanda Trabzonspor'u 5-1 yenmesinin ardından 'BTV' kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Ümit Özat, tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal hakkında 'Eline harika bir kadro verildi, Fenerbahçe'yi Yılmaz Vural çalıştırsaydı bu kadroyla 20 puan fark atar şampiyon olurdu' ifadelerini kullandı.

İşte eski Fenerbahçe kaptanının 21.hafta değerlendirmeleri..

Geldiği günden beri Davinson Sanchez ile Nelsson'un yan yana oynaması gerektiğini söylüyordum eğrisi doğrusuna denk geldi Abdülkerim sakatlandı şimdi Sanchez ile Nelsson beraber oynadılar.

OKAN BURUK'UN ELİNDEKİ KADRO ÇOK İYİ

Okan Buruk Barış Alper'i sol bekte kullandı, sağ açıkta kullandı forvette kullandı, Kaan Ayhan'ı sol bekte kullandı, orta sahada kullandı stoper olarak kullandı. Okan Buruk'un elinde çok alternatifli bir kadro var.

İsmail Kartal'ın kadrosunu Yılmaz Vural'a ver 20 puan farkla şampiyon olur. Samsunspor'a karşı hala çift forvet deneyemiyor hoca.

ŞAMPİYONLUK GİDERSE FATURA İSMAİL KARTAL'A ÇIKAR

Zaha ile Tadic belki de en iyi oyunlarını oynadılar. Tadic çıkması gereken maçlarda çıkmıyor, en iyi maçında kenara alınıyor. Fenerbahçe şampiyon olursa bu başarı İsmail Kartal'a yazmaz ama şampiyonluk giderse bunun sebebi İsmail Kartal'dır.

Fatih Terim'i bu kadar başarılı yapan şey sadece taktik bilgisi değil cesur oyunudur. 4 büyüklerin içinde en iyi kadro Fenerbahçe'de 4 büyüklerin en kötü hocası yine Fenerbahçe'de.

GALATASARAY OYUN OLARAK ÖNDE

Beşiktaş PTT Ligi'nin liderine 4 atıyor ses yok, Fenerbahçe PTT Ligi'nin düşecek takımına 6 atıyor ortalık yıkılıyor. Trnava, Ludogorest, N'Jaalend maçları Fenerbahçe'ye ölçü değil. Fenerbahçe oyuncu olarak, Galatasaray oyun olarak önde.

Eğer Okan Buruk Kaan Ayhan'ı sezon başında sol bek olarak planlasaydı Angelino'ya, Ndombele'ye bu kadar para verilmezdi. Okan Buruk Kaan'ın alternatif bir sol bek olduğunu yeni mi hatırladı!

NDOMBELE'Yİ OYNAT HOCAM O ZAMAN

Galatasaray şampiyon olamazsa bu kulübü fazla etkilemez, ama Fenerbahçe olamazsa darmaduman olur mümkünatı yok. Okan Buruk maçtan sonra 'oyuncuları çok çabuk asıp kesiyoruz' diyor hocam oynat o zaman Ndombele'yi. Oyuncuları hazırlamak senin görevin eğer hazır olmuyorsa gönder o zaman.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN