Ali Koç, Kulüpler Birliği'ndeki başkanlık görevine devam edecek

Ali Koç, Kulüpler Birliği'ndeki başkanlık görevine devam edecek

Kulüpler Birliği Başkan Ali Koç'un istifa kararının ardından yeniden toplandı. Ali Koç, toplantıda gelen talepleri geri çevirmeyerek başkanlık görevine devam edeceğini açıkladı.

Kulüpler Birliği, Başkan Ali Koç'un istifasının ardından ilk kez toplandı. Ali Koç, Trabzonspor maçında çıkan olayların ardından şu sözleri söyleyerek Kulüpler Birliği'nden istifa etmişti:

''Riyad’daki gibi faturayı bize kesecekler. Devletimizle konuş, TFF ile konuş… Biz 2 Nisan’da olağanüstü genel kurula gidiyoruz. Allah’ın izniyle yapmamız gerekeni yapmalıyız. Kendi göbek bağımızı kesmeliyiz. Biraz önce Kulüpler Birliği Vakfı’ndan istifa ettim. Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız devreye girdi. Ama iş onlara kalmadan, yerel yetkililere üzerine düşeni yapmalıydı.''

ali-koc-10.jpg

Bugün yapılan Kulüpler Birliği toplantısından sürpriz bir karar çıktı. Kulüpler Birliği, Ali Koç’un başkanlık görevine geri döndüğünü açıkladı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Ali Bey'in başkanlıktan ayrılma talebini kabul etmedik ve göreve devam etmesi için 17 kulübümüz de kendisine destek verdi. O da bizi kırmadı ve göreve devam edeceğini söyledi" diye konuştu.

Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç ise "Kulüpler Birliği'nde yeni bir başkan değişikliğinin bu süreçte gerekli olmadığını düşünüyoruz. Ali Koç'un, tüm kulüplerin menfaatlerini düşünerek hareket ettiğini biliyoruz. Teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz'' dedi.

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve heyeti, Kulüpler Birliği'ndeki toplantıya, deprem bölgesinde bulunduklarından dolayı katılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN