Ali Koç TFF'yi şantajla tehdit etti! Dzeko formsuz diye Batshuayi'yi sevk etmediler

Ali Koç TFF'yi şantajla tehdit etti! Dzeko formsuz diye Batshuayi'yi sevk etmediler

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından açıklanan sevklere büyük tepki gösteren Süleyman Rodop-Kadir Çetinçalı ikilisi disiplin kuruluna sevk edilmeyen 2 Sarı Lacivertli futbolcuyu duyurarak 'Ali Koç TFF'yi şantajla tehdit etmiştir' ifadelerini kullandılar.

Ajans1905 kanalında gündemdeki konuları değerlendiren ve Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından sevk edilen oyuncular hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanan Süleyman Rodop-Kadir Çetinçalı ikilisi Ali Koç'a yüklenerek 'TFF'yi kendi elinde oyuncak etti' sözlerini sarfetti. İşte duayen gazetecilerin değerlendirmeleri...

15 GÜNDÜR NEYİ BEKLİYORSUNUZ?

TFF 15 gündür Trabzonspor-Fenerbahçe maçının disiplin sevklerini yapamadı, neden? Seçimlerden dolayı. Trabzon'da o kadar olaylar oldu 15 gündür üç maymunu oynadılar. İletişim çağında 15 gündür neyin görüntüsünü topluyorsunuz? Bundan sonra taraftar futbolcuya, futbolcu taraftara tekme atabilir, kafa atabilir her şey olabilir nasıl olsa cezası mezası yok!

DZEKO FORMSUZ DİYE BATSHUAYİ'Yİ SEVK EDEMEDİLER

Fenerbahçeliler sevkler için 'neden futbolcularımızı sevk ettiniz, onlar kendilerini koruyorlardı' diye arsızlık pişkinlik yapıyorlar. Dzeko son haftalarda formsuzdu, Batshuayi'yi de bu yüzden sevk edemediler. Taraftara döner tekme atan Batshuayi disiplin kurula sevk edilmedi! Türk futboluna yabancı hakem getirin çığırtkanlığı yapıyorlar, dün Panathinaikos - PAOK maçını yabancı hakem yöntti, maçtan sonra Fatih Terim'in açıklamalarını sanırım herkes görmüştür, demek ki yabancı hakem de sorunları çözmüyormuş.

trabzonspor-fenerbahce-cezalar.jpg

ALİ KOÇ TFF'Yİ TEHDİT ETMİŞTİR

Mert Hakan Yandaş sevk edilmedi, Osayi'nin kaçarı yoktu sevk etmek zorunda kaldılar, Batshuayi'yi etmediler. Adana Demirspor cephesi bu sevklerden sonra TFF'yi istifaya davet ettiler haklılar da. Ali Koç TFF'yi şantajla tehdit etmiştir, TFF, Fenerbahçe'nin oyuncağı olmuştur. Yakın zamanda Yusuf Günay'ın TFF'den istifa etmesini bekliyorum. Açıklanan sevklerden sonra Galatasaray'ın TFF'ye tepki göstermesi gerekiyordu. Batshuayi'yi neden sevk etmediler diye sorduğumuzda 'Sahaya atlayan kişi Livakovic'e vurmak için gidiyor Batashuayi de bunu sezip ondan döner tekme atıyor' bunun için sevk etmemişler!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN