Ali Koç turnayı gözünden vurdu! 30 milyon euroluk yıldız golcü Fenerbahçe'ye geliyor. Batshuayi bizzat uçağını indirecek

Ali Koç turnayı gözünden vurdu! 30 milyon euroluk yıldız golcü Fenerbahçe'ye geliyor. Batshuayi bizzat uçağını indirecek

Bu sene Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak isteyen Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro çalışmalarına şimdiden başladı. Kadrosuna dünyaca ünlü yıldızları katan sarı-lacivertli ekip bu sefer gözünü kararttı. Başkan Ali Koç turnayı gözünden vurdu. 30 milyon euroluk dünyaca ünlü golcü Fenerbahçe'ye geliyor. Taraftarlar bu ismi görünce çıldıracak. Batshuayi bizzat uçağını indirecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, şimdiden gelecek sezonun kadrosunu ayarlamaya başladı. Bölge bölge eksikliklerini gidermek isteyen sarı-lacivertli yönetim bu sefer çok büyük oynadı. Başkan Ali Koç turnayı gözünden vurdu. 30 milyon euroluk yıldız golcü Fenerbahçe'ye geliyor. Takımın kurtarıcısı Batshuayi bizzat uçağını indirecek.

BAŞKAN ALİ KOÇ TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU

Pazar günü ezeli rakibi Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, üç puanı hanesine yazdırmaya başardı. Şampiyon olmak isteyen sarı-lacivertli ekip şimdiden gelecek sezonun kadrosunu planlamaya başladı. Başkan Ali Koç, 30 milyon euroluk dünyaca ünlü golcüyü İstanbul'a getiriyor.

yeni-proje-2024-03-23t152537-792.jpg

YILDIZ GOLCÜ İSTANBUL'A GELİYOR! BATSHUAYI UÇAĞINI İNDİRECEK

Yılın transferi için Batshuayi devreye girdi. Batshuayi, Roma'da kiralık oynayan, bonservisi ise Chelsea'da olan Lukaku'yla gizli bir görüşme yaptı. Yıldız oyuncu vatandaşını İstanbul'a getirecek.

yeni-proje-2024-03-23t152518-742.jpg

EURO 2024’te Belçika’nın en önemli gol umudu olması beklenen ve Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı sekiz karşılaşmaya 14 gol sığdıran Lukaku, kariyerinin en iyi dönemini Antonio Conte’nin yönetimi altında Inter’de yaşamıştı. Lukaku Inter’in 2020-2021 sezonunda elde ettiği şampiyonluğa 36 lig maçında 24 gol ve 11 asistlik performansıyla damga vurmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN