Ali Koç'tan tarihi adım! Fenerbahçe-Galatasaray maçından önce ayakta alkışlanacak hamle

Ali Koç'tan tarihi adım! Fenerbahçe-Galatasaray maçından önce ayakta alkışlanacak hamle

Şanlıurfa'da oynanan Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa finalinden önce tüm biletleri satın alan Ali Koç'un depremzedeleri mağdur etmediği ortaya çıktı. İşte Sarı Lacivertli takımın sahadan çekilmesiyle birlikte yaşanan sıcak gelişmeler...

Süper Kupa maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin U19 takımı ile çıktığı maçın 1'inci dakikasında Galatasaray öne geçti. Fenerbahçe yönetimi, golden sonra santra yapılmasına izin vermedi.

GALATASARAY URFA'DA ANTRENMAN YAPTI

Fenerbahçeli futbolcular daha sonra soyunma odasına doğru yöneldi. Maçın hakemi Volkan Bayarslan ardından soyunma odasına doğru giden diğer isim oldu. Galatasaraylı futbolcular saha içerisinde sevindi. Sarı-kırmızılı takım kendi arasında antrenman maçı yaptı.

gklf8abwiaageiw.jpg

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından 2'nci dakikada tatil edilen Süper Kupa finaliyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

PARAMIZI GERİN VERİN!

SPORTbible'nin haberine göre; Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının yayın haklarını satın alan uluslararası kuruluşlar, ödedikleri tutarın tamamının geri iadesini talep etti.

SPORTbible'nin haberine şu ifadeler kullanıldı:

"Süper Kupa'nın finalinde Galatasaray'da Icardi'nin 52'nci saniyede attığı golün ardından Fenerbahçe oyuncuları sahadan ayrıldı. Trabzon'da yaşanan olayın ardından Fenerbahçe'de U19 takımı bu maçta forma giydi. Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'na mesaj göndermek için oyuncularını sahadan çekti. Süper Kupa finalinin yayın haklarını satın alan uluslararası kuruluşlar artık paranın tamamının geri ödenmesini talep etti. Galatasaray galibiyeti kutladıktan sonra oyuncular kendi arasında antrenman maçı yaptı."

BU MAÇI 1 AY DAHA OYNAMASANIZ NE OLURDU?

Tatil edilen derbinin ardından A Spor ekranlarında çok önemli açıklamalarda bulunan Levent Tüzemen ile Gürcan Bilgiç sık sık görüş ayrılıklarına düştü. 'Ali Koç kendisine hayali düşman yaratıyor' diyen Tüzemen'e yanıt veren Bilgiç 'Bu maçı zaten 7 aydır oynamıyorsun 1 ay daha oynamasan ne olur?' ifadelerini kullandı. İşte ünlü yorumcuların o değerlendirmeleri...

ALİ KOÇ DEPREMZEDELER İÇİN BÜTÜN BİLETLERİ SATIN ALDI

Levent Tüzemen: Fenerbahçe'nin oyuncu kalitesi Galatasaray'ın bir tık önünde, Fenerbahçe sonradan giren oyuncularından daha fazla katkı alıyorsun. Ali Koç bizi şampiyon yapmak istemiyorlar diyor hangi düşman bunlar? Ali Koç kendi kendine hayali düşman yaratmak istiyor.

17125162110540.webp

Gürcan Bilgiç: Bu maçı 7 aydır oynamıyorsun, 1 ay daha oynamasan ne olacak? 1200 km yol gidiyorsun, Galatasaray gibi sert bir takımla oynuyorsun, maç uzasa 140 dakikaya yakın maç oynayacaksın, sonra geri döneceksin. Çarşamba Atina'ya gideceksin, Perşembe Yunanistan'ın en sert takımlarından biriyle oynayacaksın.

Ali Koç depremzedeler için bütün biletleri satın almış. Hasılat olarak para amacına ulaşacak. Maçtan önce tribünleri dolduran taraftarlar 'Ali Koç dışarı' diye tepki göstermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN