Allen Iverson'ın heykeli dikilecek

Allen Iverson'ın heykeli dikilecek

NBA takımlarından Philadelphia 76ers, eski basketbolcu Allen Iverson'ın 12 Nisan'da Penn Medicine antrenman tesisindeki "76ers Legends Walk" bölümüne heykelinin dikileceğini duyurdu. Iverson, tesisin dışında heykeli bulunan 10. oyuncu olacak.

NBA takımlarından Philadelphia 76ers, eski basketbolcu Allen Iverson'ın heykelinin dikileceğini duyurdu. Açılış töreni 12 Nisan'da gerçekleşecek ve Iverson'ın heykeli, Penn Medicine antrenman tesisindeki "76ers Legends Walk" bölümünde yer alacak.

Iverson, Charles Barkley, Wilt Chamberlain, Maurice Cheeks, Billy Cunningham, Julius Erving, Hal Greer, Bobby Jones, Moses Malone ve Dolph Schayes ile birlikte tesisin dışında heykeli bulunan 10. oyuncu olacak.

Heykel, 76ers'ın Iverson'ın formasını emekli etmesinden 10 yıl sonra dikiliyor olacak.

Iverson, kariyerinin büyük bir kısmını 1996 NBA Draftı'nda ilk sıradan seçildiği Philadelphia 76ers takımında geçirmiş ve burada etkileyici istatistikler elde etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN