Andriy Shevchenko: Lütfen bize yardım edin saldırı altındayız

Andriy Shevchenko: Lütfen bize yardım edin saldırı altındayız

Ukrayna futbol tarihinin en önemli isimlerinden Andriy Shevchenko, Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği işgal hareketine tepki gösterdi. Efsane futbol adamı ''Sabahın erken saatlerinde Rusya tarafından başlatılan tam ölçekli bir savaş başladı. Halkım ve ailem tehlikede. Ukrayna ve nüfusu barış ve toprak bütünlüğü istiyor.'' dedi.

Ukraynalı futbol efsanesi Andriy Shevchenko, Rusya'nın ülkesine düzenlediği işgal hareketine tepki gösterdi.

''HALKIM VE AİLEM SALDIRI ALTINDA''

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Shevchenko, şunları söyledi:

''Sabahın erken saatlerinde Rusya tarafından başlatılan tam ölçekli bir savaş başladı. Halkım ve ailem tehlikede. Ukrayna ve nüfusu barış ve toprak bütünlüğü istiyor. Lütfen sizden Ülkemizi desteklemenizi ve Rus hükümetini saldırganlıklarını ve uluslararası hukuku ihlallerini durdurmaya çağırmanızı rica ediyorum. Biz sadece barış istiyoruz. Savaş istemiyoruz. Savaş cevap değildir."

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN