Angelino Cengiz Ünder'in geçtiği yoldan geçecek! İspanyol sol bek Roma'da

Angelino Cengiz Ünder'in geçtiği yoldan geçecek! İspanyol sol bek Roma'da

Galatasaray'da bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamayan 27 yaşındaki Angelino Roma ile anlaşmaya vardı. Spinazzola'nın sakatlığıyla sarsılan De Rossi, Angelino transferi ile sol bek sorununu çözdü.

Galatasaray'ın kiralık sözleşmesindeki opsiyonunu kullanmama kararı aldığı Angelino için önemli bir transfer gelişmesi yaşandı. İspanyol sol bekin adı daha önce Torino ve Marsilya ile anılırken İtalya'dan yeni bir iddia geldi.

ANGELİNO ROMA'DA

Di Marzio'nun haberine göre, Roma'nın transfer için adı geçen diğer takımları geride bıraktığı ve Angelino ile anlaşma sağladığı belirtildi. İtalyan ekibi, Angelino'nun transferi için Leipzig ile görüşmelerine devam ediyor. Angelino'nun geleceğinin kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

gemekopxoaaxb1y.jpg

GALATASARAY 20 MAÇA MÜSADE ETMEDİ

Galatasaray'da 19 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 1 gol attı ve 1 asist yaptı. İspanyol sol bek eğer 20 maçta forma giyseydi Sarı Kırmızılı kulüp Leipzig'e 6 milyon euro bonservis bedeli ödemek zorunda kalacaktı.

SPİNAZZOLA YİNE SAKATLANDI

Jose Mourinho ile yollarını ayıran Roma De Rossi ile anlaşmaya varmıştı. Geçtiğimiz cumartesi günü Hellas Verona karşısında ilk maçına çıkan De Rossi sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. Kritik mücadelede sol bek Spinazzola'yı kaybeden Roma Angelino'yu transfer ederek sol bek problemini çözdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN