Ankaragücü'ne yenilen Fenerbahçe Türkiye Kupası'na veda etti

Ankaragücü'ne yenilen Fenerbahçe Türkiye Kupası'na veda etti

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final aşamasında Ankaragücü ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Eski Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Ankaragücü, sahasında rakibini 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Fenerbahçe böylelikle kupaya veda etmiş oldu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

ghxseuexsaat2rf-1.jpeg

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Ankaragücü, 10. dakikada öne geçti. Romen yıldız Olimpiu Morutan, ceza sahası dışından nefis bir gole imza atarak takımını öne geçiren isim oldu. Fenerbahçe'nin golden sonraki baskısına iyi direnen Ankaragücü, 33. dakikada aradaki farkı ikiye çıkardı. Sahneye çıkan Anastasios Hacıyovanis, kaydettiği golle skoru 2-0'a getirdi. Ankaragücü, soyunma odasına oldukça rahat gitti.

Fenerbahçe, ikinci yarınn başlamasıyla birlikte ataklarını sıklaştırdı. Serdar Dursun, İsmail Yüksek ve Ferdi Kadıoğlu'nu ikinci yarının hemen başında oyuna dahil eden İsmail Kartal, bu değişikliklerden istediği sonucu almayı başaramadı. Fenerbahçe, fırsatlar yakalasa da aradığı golü bulamadı. Dakikalar ilerledikçe istediği kontra atakları bulan Ankaragücü, 88. dakikada maçın skorunu belirledi. Bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe'de de forma giymiş olan Garry Rodrigues, kaydettiği golle skoru 3-0'a getirdi.

Ankaragücü, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi. Ankaragücü'nün yarı finaldeki rakibi, Beşiktaş-Konyaspor karşılaşmasının kazananı olacak. Son şampiyon Fenerbahçe ise turnuvaya çeyrek finalde elenerek büyük hayal kırıklığı yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN