Ankaragücü'nü küme düşüren Emre Belözoğlu'ndan şaşırtan açıklama! 'Kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim...'

Ankaragücü'nü küme düşüren Emre Belözoğlu'ndan şaşırtan açıklama! 'Kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim...'

Ankaragücü'nü küme düşüren teknik direktör olarak tarihe geçen Emre Belözoğlu, Trabzonspor karşısında alınan yenilgi sonrasında herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in son hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Trabzonspor'a 4-2 mağlup olan Ankaragücü, Süper Lig'e veda eden son takım oldu. Başkent ekibinin genç teknik adamı Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından herkesi şaşırtan açıklamalara imza attı.

Sezon başında Tolunay Kafkas ile yaşanan ayrılığın ardından Ankaragücü'nün başına geçen Emre Belözoğlu, Ankara ekibinde beklentilerin altında kaldı.

Sarı-lacivertli ekibe imza attığı günden bu yana Süper Lig'deki 31 karşılaşmada yalnızca 7 galibiyet elde eden 43 yaşındaki teknik adam 1,10 puan ortalaması yakalayarak beklentilerin altında kaldı.

Trabzonspor karşısında alınan yenilgi sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Belözoğlu, Ankaragücü'nün küme düşmesine neden olduğu için kendisini hiçbir zaman affetmeyeceğini açıklayarak "Hayatımın en büyük acı tecrübesini yaşadım. Hiçbir zaman kalbimin hiçbir yerinde hissetmeyeceğim bir duyguydu bu. Ama ömrümün sonuna kadar da Ankaragücü camiasına bunu yaşatan kişilerden birisi olarak kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğimi söyleyebilirim." dedi.

Belözoğlu'nun bu açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN