Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Galatasaray maçı öncesi şok açıklama

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Galatasaray maçı öncesi şok açıklama

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, merakla beklenen maç öncesinde olay yaratacak açıklamalara imza attı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Galatasaray ile Antalyaspor kozlarını paylaşacak. Rams Park'ın ev sahipliği yapacağı mücadelede hakem Erol Ersoy düdük çalacak. Merakla beklenen karşılaşma öncesinde Antalyaspor cephesinden olay yaratacak açıklamalar geldi.

ICARDI'NİN DURUMU FARK ETMİYOR

thumbs-b-c-014bbdb1d35fadcbb04950da651303aa.jpg

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, NTV'ye açıklamalarda bulundu. Mauro Icardi'nin 1 maç ceza alması hakkında konuşan Sinan Boztepe, konuyla ilgili ''Bizim için aslında Icardi'nin durumu çok fark etmiyor. Biz oyunumuzu oynayacağız. Allah nasip ederse puan veya puanlarla döneceğiz. Bizim de ihtiyacımız var. Çıkış yapmamız gereken dönemdeyiz'' dedi.

SESİMİZİ ÇIKARMAMIZ GEREKİYORMUŞ

sinan-boztepe-dha-2130185.jpg

Sinan Boztepe, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında yaşanan hakem tartışmalarına da değindi. Boztepe, konuşmasında ''Fenerbahçe - Kasımpaşa maçında yaşanan bazı durumlar var. Bunun bize yansımaması için biz de tam dikkat ilgimiz, alakamız üzerinde. Çok üzücü. Bu tarz konulara çok değinen, konuşan biri değilim, değildim. Konuşulması gerektiğine ikna oldum. Bu net. Ben bugün bir şey konuşuyorum, haklıyı haksızı. Herhangi bir kulübe yapılan haksızlıktan bahsediyoruz. Bize yapılınca haksızlık, başkasına yapıldığı zaman da kendi lehinize sonuçlandıysa sessiz kalmak en büyük haksızlık. Ben bunu 2 defa yaşadım; Samsunspor ve İstanbulspor maçlarında. Sesimiz çıkmadı, terbiyemizi bozmadık. Maalesef sesimizi çıkarmamız gerekiyormuş. Biz de çıkaracağız. Bu işin kanunu buysa, biz de öğreniyoruz, ona göre hareket edeceğiz. Hakkımızı yiyorlar, yedirmeyeceğiz'' ifadelerini kullandı.

ÇOK CİDDİ İSTİHBARATLAR GELİYOR

t25-sinan-boztepe-hayallerimi-637.webp

Antalyaspor Başkanı, konuşmasının devamında olay yaratacak bir iddiada bulundu. Sinan Boztepe, ''Biz her maça puan ve puanlar için çıkıyoruz. Bugün bizim için Galatasaray ile oynamamız fark etmiyor. Önemli olan katledilmememiz. Bugün korkum bu. Bize çok ciddi istihbaratlar geliyor. 'Üzerinize gelinecek bazı konularda' deniyor'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN