Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den sert açıklamalar

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den sert açıklamalar

Trendyol Süper Lig'de 27. haftanın kapanış mücadelesinde Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından mikrofonların karşısına geçen Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, hakem hakkında sert açıklamalarda bulundu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de 27. haftanın kapanış mücadelesinde Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u Kerem Aktürkoğlu'nun kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Maça ise hakem Abdülkadir Bitigen'in kararları damga vurdu. Karşılaşmada Galatasaray lehine iki kez beyaz noktayı gösteren Bitigen'in, Tete'nin yerde kaldığı pozisyonda penaltı kararı vermesi tartışmalara neden oldu.

HAKEMLER SATIN MI ALINIYOR

t25-sinan-boztepe-hayallerimi-637-001.webp

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, oldukça sert açıklamalara imza attı. Mücadelenin hakemi Abdülkadir Bitigen'e yüklenen Boztepe, ''90 dakikayı izleyin. Penaltı, penaltı değil. Gol, ofsayt. Yediğimiz kartlara bakın, Galatasaray bir tane kart görmedi! Bu hakemlerin durumu ne, rezillikten başka bir şey değil, satın mı alınıyorlar! Bu kadar kirli bir futbol olmaz. Ortada bir emek var. Hakem, Fenerbahçe'nin rövanşını aldı! İki tane takım, şampiyonluk yarışı yapacak Anadolu kulüpleri rezil, kepaze edilecek. Yazık! Günah! Galatasaray taraftarları, yanımızda penaltı olmadığını söyledi. Rezaletten başka bir şey değil'' ifadelerini kullandı.

MASA BAŞINDA BUNLARI YAPMAYIN

qr8-ybpswuiyutlpaut0yq.webp

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın da maç sonunda açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, ''Bu kadar emek, bu kadar mücadele. VAR hakemi ve sahadaki hakem. Yazık. Türk futbolu adına yazık. Masa başında yapmayın bunları. VAR sistemi böyle kullanılacaksa hiç kullanmayın. En azından 'Hakem hata yaptı' der, geçeriz. Bu hataya girmiyor. O ofsaytta çizgiyi nasıl çektiler? Anlayamadık. Bu kadar mücadele veriyoruz, yazık! Galatasaray, bizi zaten yenebilir. Bu şekilde olmamalıydı. Türk futbolu sağlıklı bir yere gitmiyor'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN