Arda Güler isyan bayrağını çekti

Arda Güler isyan bayrağını çekti

Real Madrid'de forma giyen yıldız futbolcu Arda Güler, sakatlığını atlatmasına rağmen süre bulamamaktan şikayetçi. Milli futbolcu, Almeria maçında oyuna girmeyince teknik direktörü Carlo Ancelotti'ye tepki gösterdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

İspanya LaLiga'nın 21. haftasında Real Madrid, sahasında Almeria'yı konuk etti. Şampiyonluk yolunda Girona ve Barcelona ile çekişen Eflatun-Beyazlılar, 2-0 yenik duruma düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza atarak sahadan 3-2 galibiyetle ayrılmayı başardı.

Real Madrid kariyerine sakatlıklar nedeniyle istediği gibi başlayamayan Arda Güler, Almeria maçında da yedek kulübesinde oturdu. Real Madrid'in tecrübeli teknik direktörü Carlo Ancelotti, maç sırasında Arda'yı ısınmaya gönderse de oyuna almadı. Milli yıldız, 5 oyuncu değişikliğinin tamamlanmasının ardından tepki göstererek ısınma sırasında giydiği yeleği yere fırlattı.

İşte Arda Güler'in Carlo Ancelotti'ye tepki gösterdiği anlar:

mnk

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN