Arda Güler Milan'a kiralanacak iddiası

Arda Güler Milan'a kiralanacak iddiası

Bir süredir sakatlıklarla boğuşan milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanıyor. İspanya basınında çıkan haberlere göre Güler, yaz transfer döneminde Serie A ekiplerinden Milan'a kiralanacak.

Sezon başında Fenerbahçe'den İspanyol kulüp Real Madrid'e transfer olan başarılı futbolcu Arda Güler, forma şansı yakalamakta sorunlar yaşıyor. Sakatlıklar performansını önemli ölçüde etkilerken Güler'in transfer olması da gündemde.

MİLAN'A KİRALANMASI SÖZ KONUSU

İspanya basınından Marca’da yer alan habere göre Real Madrid, Güler’i yaz transfer döneminde kiralık olarak Serie A ekibi olan Milan'a gönderme kararı aldı.

Haberde genç futbolcunun fiziksel olarak güçlenmesi için bu kararın aldığı belirtildi. Milan’ın Arda için çok istekli olduğu da yazıldı.

TOPLAMDA 92 DAKİKA FORMA GİYDİ

Real Madrid forması ile toplamda 5 maça çıkan 19 yaşındaki futbolcu, toplamda 92 dakika oyunda kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN