Aslan tarihi transfer bombasını patlattı: Galatasaray'a 51 milyon euroluk dünya yıldızı! Anlaşma tamam: İmzalar atılıyor...

Aslan tarihi transfer bombasını patlattı: Galatasaray'a 51 milyon euroluk dünya yıldızı! Anlaşma tamam: İmzalar atılıyor...

Bu akşam evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray, tarihi transfer bombasını patlattı. Aslan, 51 milyon euroluk dünya yıldızı ile şimdiden el sıkıştı.

Bu akşam evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Derbiden beraberlikle dahi ayrılması halinde Süper Lig'deki 24. şampiyonluğuna ulaşacak olan Galatasaray, ilk transfer bombasını patlattı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, savunma hattını güçlendirme kararı aldı. Aslan, 51 milyon euroluk dünya yıldızıyla şimdiden el sıkıştı.

Bu akşam Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. A Spor'un haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, sezon sonunda İngiliz devi Manchester United ile yollarını ayıracak olan Fransız savunma oyuncusu Raphael Varane ile anlaşmaya vardı.

Aslan, Arap ve Fransız ekiplerini geride bırakarak bonservisini elinde bulunduran başarılı stoperi ikna etmeyi başardı. Sezonun sona ermesiyle birlikte Fransız dünya yıldızının İstanbul'a gelmesi ve sarı-kırmızılı ekiple resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Varane'ın yeni takımı herkesi hayrete düşürdü! | Goal.com Türkçe

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 31 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon Manchester United forması altında 30 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı.

Fransız savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 51 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Fransız oyuncunun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle sarı-kırmızılı ekibi tercih ettiği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN