Aslan yeni jokerini Çek Cumhuriyeti'nde buldu! 13 yıl sonra ilk kez: Tomas Ujfalusi devreye girecek...

Aslan yeni jokerini Çek Cumhuriyeti'nde buldu! 13 yıl sonra ilk kez: Tomas Ujfalusi devreye girecek...

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, transferde 13 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu karşılaşmasında Çek ekibi Sparta Prag'ın konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, yeni jokerini Çek Cumhuriyeti'nde buldu. Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızı, Tomas Ujfalusi Galatasaray'a yardımcı olacak.

Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, Çek ekibi Slavia Prag forması giyen Lukas Provod'u transfer listesine ekledi. Sarı-kırmızılı ekibin scout ekibinin 27 yaşındaki Çek oyuncu için olumlu rapor verdiği öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin yöneticilerinin zorlu karşılaşma öncesinde Provod'un menajeriyle bir araya gelerek anlaşma zemini arayacağı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan 27 yaşındaki Çek futbolcu, farklı mevkilerde görev alabilerek joker özelliği taşıyor. Çek futbolcu bu sezon 26 karşılaşmada görev alırken takımına 1 gol 7 asistlik katkı sundu.Lukas Provod's Agent: "Slavia Prague Winger Ready To Join Top Club Like Inter"

13 YIL SONRA İLK KEZ

Sarı-kırmızılı ekip, Çek oyuncuyu kadrosuna katması halinde 2011 yılından bu yana ilk defa bir Çek oyuncuyu transfer etmiş olacak. Aslan, son olarak 2011-202 sezonunda Tomas Ujfalusi'yi kadrosuna katmıştı. Sarı-kırmızılı ekibin eski savunma oyuncusunun bu transferde Galatasaray'a yardımcı olacağı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN