Aslan'a 20 milyon euroluk süper yıldız! Şampiyonluk hamlesi: 78 gol 37 asist...

Aslan'a 20 milyon euroluk süper yıldız! Şampiyonluk hamlesi: 78 gol 37 asist...

Ara transfer döneminin en sessiz takımlarından biri olan Galatasaray, şampiyonluk hamlesi için kolları sıvadı. Aslan, 20 milyon euroluk süper yıldızın transferi için kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında Trabzonspor'u deplasmanda 1-5 mağlup ederek tarihi bir zafere imza atan Galatasaray, şampiyonluk hamlesi için kolları sıvadı. Aslan, 20 milyon euroluk süper yıldızın transferi için çalışmalara başladı.

11 Ocak'ta başlayan kış transfer döneminde kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefleyen Galatasaray, 20 milyon euroluk süper yıldızın transferi için kolları sıvadı. Aslan, gözünü İtalya'ya dikti.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, orta saha transferi için düğmeye bastı. Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, İtalya seferine çıkmak için hazırlıklara başladı.

A Spor'un haberine göre; Sarı-kırmızılı yöneticiler orta saha takviyesi için İtalyan ekibi Atalanta formasını terleten Hırvat orta saha oyuncusu Mario Pasalic'in transferine öncelik veriyor.

Aslan'ın İtalyan ekibi ve Hırvat orta saha oyuncusuyla menajerler arası görüşmelere başladığı öne sürüldü. Bu sezon İtalyan temsilcisinde 25 maçta görev alan Hırvat yıldız bu karşılaşmalarda takımına 2 gol 3 asistlik katkı sundu.

Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 20 milyon euro bonservis bedeli ödendi. 2020 yılından bu yana İtalyan ekibinde forma giyen 28 yaşındaki Hırvat yıldız, bugüne dek futbol hayatı boyunca toplamda 388 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 78 gol 37 asiste imza attı.

Aslan'ın Hırvat orta saha için kısa süre içerisinde Atalanta'ya resmi teklif yapması bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekibin Pasalic ile ilgilendiğine yönelik iddialar Galatasaraylı taraftarlar tarafından 'şampiyonluk hamlesi' şeklinde yorumlandı.Galatasaray'da, Atalanta'nın Hırvat yıldızı Mario Pasalic transferinde sıcak saatler! - Bolu Olay

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN