Aston Villa'ya transfer olmuştu! Nicolo Zaniolo'nun yeni takımı herkesi şaşırttı...

Aston Villa'ya transfer olmuştu! Nicolo Zaniolo'nun yeni takımı herkesi şaşırttı...

Yaz transfer döneminde kiralık olarak İngiliz ekibi Aston Villa'ya transfer olan İtalyan golcü Nicolo Zaniolo'nun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz sezonun kış transfer döneminde İtalyan devi Roma'dan 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan, yaz transfer döneminde ise kiralık olarak İngiliz ekibi Aston Villa'ya imza atan İtalyan golcü oyuncu Nicolo Zaniolo'nun yeni durağı büyük oranda belli oldu.

İngiliz ekibine transfer olduğu günden bu yana beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan İtalyan golcünün sezonun sona ermesiyle birlikte İngiltere'ye veda etmesi bekleniyor.

Aston Villa'nın kadroda düşünmediği İtalyan golcünün yeni durağın hangi takım olacağı şimdiden merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Fotomaç'ın İtalyan basınından derlediği habere göre; İspanyol devi Atletico Madrid, İtalyan golcüyü kadrosuna katmayı planlıyor.

İspanyol ekibinin Sportif Direktörü Andrea Berta'nın İtalyan yıldızın performansının en üst düzeye çıkacağından emin olduğu öne sürülürken 24 yaşındaki futbolcunun transferi için Galatasaray ile görüşmelere başlandığı iddia edildi.

GALATASARAY TRANSFER HABERİ - Aston Villa kararını verdi! Nicolo Zaniolo'nun geleceği... - Aspor

Atletico Madrid'in Zaniolo'nun menajeriyle de temas kurduğu ileri sürülürken İspanyol ekibinin bu transfer için sarı-kırmızılı ekibe 18 milyon euro ödeyeceği kaydedildi.

Bu sezon İngiliz ekibinin forması altında 31 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu takımına 3 gollük katkı sundu. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 24 yaşındaki İtalyan golcü, sarı-kırmızılı forma altında ise 12 maçta görev alırken takımına 5 gol 1 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN