Avrupa devleri Galatasaraylı yıldız isme kancayı taktı! Sezon sonu takımdan ayrılıyor

Avrupa devleri Galatasaraylı yıldız isme kancayı taktı! Sezon sonu takımdan ayrılıyor

2018-2019 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon dindirmek isteyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız futbolcusunun sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Avrupa devleri, Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında deplasmanda Konyaspor'a mağlup olan Galatasaray'ın kapısını çalmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız isminin sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Mertens, Torreira, Dubois, Icardi gibi dünyaca ünlü isimleri kadrosuna katan Galatasaray, kış transfer döneminde ise Kaan Ayhan ve Nicolò Zaniolo'yı kadrosuna kattı. 2018-2019 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Galatasaray'da yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Geçen sezon tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in ısrarları sonucu Fransız ekibi Rennes'ten 1.15 milyon euro karşılığında transfer edilen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Sacha Boey'in gösterdiği performans Avrupa devlerini harekete geçirdi.

Sacha Boey geri döndü

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Bu sezon 23 maçta sarı-kırmızılı formayı terleterek takımına 2 asistlik katkı sunan Fransız savunma oyuncusu için ocak ayında İngiltere Premier Lig takımı Crystal Palace ile Almanya Bundesliga temsilcileri Eintracht Frankfurt ve Wolfsburg Galatasaray'ın kapısını çaldı.

Bu sezon gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakan savunma oyuncusu için Alman, İngiliz, İtalyan ve Fransız kulüplerinin yaz transfer döneminde de sarı-kırmızılı ekibin kapısını çalması ve Fransız savunma oyuncusunun yüksek bir bedelle takımdan ayrılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN