Avrupa maçları için büyük sürpriz! Artık TRT'de yayınlanacak, "Acun fena gol yedi"

Avrupa maçları için büyük sürpriz! Artık TRT'de yayınlanacak, "Acun fena gol yedi"

Futbolseverlerin çok sevineceği ve çok şaşıracağı yeni bir gelişme yaşandı. Avrupa maçları için büyük sürpriz açıklandı! Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin artık 3 yıllığına TRT'de yayınlanacak. Ünlü gazeteci Fatih Portakal, bu gelişmenin ardından ilk yorumu yaptı ve "Acun da fena gol yedi burada" diyerek gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Mynet’te yer alan habere göre, futbol camiasında yaşanan gelişmelerin ardından TRT, UEFA tarafından düzenlenen Avrupa Ligi, Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın haklarını satın aldı. Bu kapsamda UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları üç sezon boyunca TRT kanallarında yayınlanacak. Öte yandan TRT’nin “Tabii” dijital platformundan da maçlar izlenebilecek.

yeni-proje-14.jpg

TRT GENEL MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA

TRT’nin maçların yayın hakkını almasından sonra açıklama yapan TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı şunları söyledi:

“TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarının 3 sezon boyunca tek yayıncısı oldu. TRT tarihindeki bu ilki yaşamaktan ve yaşatmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin kamu yayıncısı olarak, futbol heyecanını ülkemizin her köşesine yayacak olmak, bizler için bir gurur vesilesi. Futbol ile birlikte sporun her branşında turnuvaları izleyicilerimizle buluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.”

yeni-proje-15.jpg

FATİH PORTAKAL’DAN GÜLDÜREN YORUM

Söz konusu bu gelişme ile alakalı Gazeteci Fatih Portakal’da yorumlarını paylaştı. Portakal, "Hayırlı olsun diyelim TRT'ye ama Acun da fena gol yedi burada. Belki Acun 'Benim elimden alın' demiştir. Bilmiyoruz ki..." dedi.

Fatih Portakal’ın konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda şu ifadeler yer aldı:

"Acun fena gol yedi. Exxen'i vardı biliyordunuz, çöküyordu hep. Avrupa maçlarında çöküyordu. İnsanlar da çok dertliydi. Yeni ihale yapıldı ve TRT, bu ihaleyi 3 yıllık 100 milyon euro karşılığında aldı. Hayırlı olsun diyelim TRT'ye ama Acun da fena gol yedi burada. Belki Acun 'Benim elimden alın' demiştir. Bilmiyoruz ki..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN