Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), Türk hakemleri finalde görevlendirdi

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), Türk hakemleri finalde görevlendirdi

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), Challenge Kupası finalinin ilk ayağında uluslararası hakemler Koray Yılmazgil ve Ramazan Çevik'e görev verdi.

Koray Yılmazgil ve Ramazan Çevik, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), Challenge Kupası finalinin ilk mücadelesinde görev alacaklar.

CEV'in açıklamasına göre kadınlarda İtalyan temsilcileri Reale Mutua Fenera Chieri'76 ile Roma Volley arasında 4 Mart'ta oynanacak finalin ilk maçında, başhakem olarak Koray Yılmazgil görev yapacak.

Challenge Kupası'nda erkeklerde ise Bogdanka Luk Lublin (Polonya) ile Cucine Lube Civitanova (İtalya) arasındaki final mücadelesinin ilk maçı 12 Mart'ta yapılacak. Bu karşılaşmada Ramazan Çevik, yardımcı hakem olarak görev alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN